Results 1 to 25 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Zahvaljujuci PERPERU imam sastave grupa dje su nashi timovi:

Primorac je sa Rekom, Marsejom i Lukoilom, a Jadran sa Sintezom, Olimpijakosom i Mladost (Zg).

Mislim da i mi i novljani imamo velike shanse za prolaz i da smo dobro proshli.
    Marseja smo dobili nedavno na turniru u Ko (mada su igrali bez M.Janovica), a ruse na 1. kvalifikacionom turniru u Istanbulu. Za pobjede nad ova dva rivala u Ko ne sumnjam, ali ce bit' potrebno josh najmanje 1 pobjeda na strani. Reko je apsolutni favorit i gledaju iz njihovog ugla - dobili su perfektnu grupu, tako da su se najave da ce talijani preko Loncija namjestiti zrijeb pokazale tachnim. Marsej je pun kotorana: trener je Pero Kovachevic, a igraju M.Janovic i Danilovic (on shto se mene tiche nije kotoranin). Ne znam kakvu fukciju ima Vukanic, dal' josh igra...
    U Reku je legenda svjetskog Vaterpola - Vujasinovic, a od srba tamo je i Udovichic. Za Reka kazu da je najbolji tim na svijetu, a i aktulni su prvaci Evrope. Lukoil je autsajder u grupi, ali smatra da cemo i mi i francuzi imat' problema u gostima.
    Jadran ima prilichno ravnopravnu grupu dje mogu bit' 1. ali i zadnji. Tu svak' svakoga moze da dobije, ali mislim da je objektivno Mladost najslabiji tim. Olimpijakos (ex jadranash Nikic je tamo) je svake godine sve bolji, a Sintez (Vlado Gojkovic, mogu slobodno rec' legenda Jadrana) je prvak Rusije. Bice teshko.

Realno, Primorac je iz 1. sheshira izvukao najtezeg protivnika, a Jadran najlaksheg. Iz drugog sheshira je Primorac izvukao najlaksheg, a Jadran je i tu proshao bolje nego da ga je zapao Vashash. U zadnjem sheshiru su bili podjednaki rivali, od kojih su nashi timovi objektivno bolji...

Zadovoljan sam, moglo je bit' mnogo gore.
    Last edited by cattaro; 04-11-07 at 12:07.
    P r i m o r a c

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)