I ja sam motorcikista i presao sam dosta na dva tocka...ali ovo sto se radi u zadnje vrijeme (od kad je ugrijalo) nema nikakvog smisla, reda, nacina, pameti, discipline...jednako vozaci automobila i motora znaci mozga bez...
Sto se tice motorista ovo je jad sto se radi, koliko su samo napadni, bahati, mudovista sa usadjenom mislju da moze sve i svasta i kad god pozeli, to je zalosno.
Kad god vidim, cujem i mogu ja se sklonim desno da me predje kroz grad i na otvoreno ali isto tako nisam duzan da lomim auto po šahtama da bi njega propustio, da gazim po sljunku, da ulazim u kanale pored puta...toliko su 85% njih bezobrazni i nabijaju se uz branik ne bi li dali do znanja da si kreten koji se "mora" skloniti.
E da imam neko starije auto vecini bi zakocio pa neka trosne jer drzi rastojanje od par cm pa neka se celici eto do toga je doslo to divljanje.
Naravno da ima i vozaca automobila koji su mozda ljubomorni sto motor moze proci i brze stici dje je naumio pa se namjerno nabiju uz bijelu liniju i ne daju da ga mimodje i prodje izmedju dva auta...
Sve ukupno ovo je jad sto se radi magistralom, ulijecanja, prelijecanja, makazica, izlijecanja....amin Boze daj.

Reply With Quote
Bookmarks