Hvala na šturim i omalovažavajućim odgovrima. Vidim, razumijete se u materiju. Mikroskopski poznajte tenis. Kao takvima, promakao vam je intervju upravo g-dina Novaka Đokovića iz 2019. gdje govori upravo ovo što sam i ja rekao. Neko nevaspitan bi rekao, e moj Novače, neznalico - porediti tenis i odbojku, kad ono - međutim:
"Odbojka napravila dobre promene, iako su osuđivane"
Neki mečevi na ovogodišnjem turniru u Parizu trajali su više od četiri sata, pa postoji razmišljanje da se promene uvedu i kako bi se skratili dueli i pomoglo teniserima.
"Odbojka je dobar primer. Promenila je i svoju publiku kada je promenila pravila, od prednosti do seta od 25 poena. To je bila dobra promena, u početku je bilo čudno i mnogi su osuđivali tu promenu, kao što je to obično slučaj kod velikih promena koje utiču na celokupni sport, na bodovni sistem. Obično, naiđete na veliku osudu i ako se taj talas izdrži, ako iza svega stoje vizionari koji to mogu da potkrepe i da prosto prikažu da je bolje tako, obično su onda svi zahvalni što se to desilo", veruje Novak.
Đoković: Planiraju da od tenisa naprave "Velikog brata"
https://www.rts.rs/lat/sport/tenis/3...kog-brata.html
Moja duša je ostrvo.
Moj auto je ford.
Bookmarks