interesantno je koliko mi sve srljamo u vece probleme i pored primjera koje imamo zadnjih 2 decenije makar....
bulevar pored delte kad je napravljen u okolini nije bil stambene zgrade blize od onih preko puta maksima...blok 5 se gradio ja mislim...i to je to
danas iste te 4 trake trpe vidite i sami koliko i jos tome nije kraj, gradi se i gradi duz bulevara a nidje se ne ostavlja prostor za eventualno prosirenje.... mislim srecom je onda napravljen tako da bi se dvije trake mogle dodati bez problema
ona ulica rusa radulovica u gornju goricu sto ide duz sadina, kad udjete u ulicu polse 50m sa desne strane ide red od sigurno 30-40 vozila koja su tu parkirana a vlasnici zive sa druge strane ulice i naravno nemaju mjesta u dvorista da ih parkiraju...onog momenta kad krene tu nesto da se radi i kad i bez toga parkinga onda ide parkiranje na ulicu...
ulica 18. jula, rekonstruisana, napravjen trotoar, 2 trake, ali sve uzalud... trotoari blokirani, napravljene zgrade koje nemaju parking itd itd...
na zabjelo koje vecinom zavisi od dva mosta koja su odavno uska grla, zgrade nicu li nicu, i sto je najbolje ulice koje su napravili vec su uzurpirane parkiranim autima, a one zgrade sto je kips napravio, oko njih po livadi samo auto do auta...
sve pimjeri do primjera a mi samo vise srljamo i srljamo i sami sebi pravimo problem

Reply With Quote
Bookmarks