Results 1 to 25 of 11038

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2023]

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    23,836
    Thanks Thanks Received 
    9,756
    Thanked in
    7,279 Posts

Quote Originally Posted by beatnological View Post
    Opet ponavljam, ne znam ko je autor. A to ko je davao komandu ili nije takodjer niti znam, niti sam uzeo kao samu poentu teksta. Shvatam da neko moze izvuci to kao nesto bitno a mozda i jeste ultimativni cilj samog autora al' to je manje-vise nebitno u cijeloj prici.
    Ono sto je bitno jeste da nebitno ko je davao ili nije davao komandu, bitno je da su prvenstveno gradjani Crne Gore pljackali Zupu Dubrovacku, ne neki Nislije, Beogradjai i tome slicno... A uz to bih dodao veoma cesto oni koji su bili i najblizi komsijama sa druge strane "grane". Ko to ne zeli da prihvati samo se zavarava ili je i sam imao nekoga debelo upletenog u te "poslove odbrane" rodne grude.

Otac mi je bio u razobljenistvu u Morinju btw (srecom radi imena i prezimena nije imao vecih problema). Najvise sranja su zadavali vojnici iz Boke zatvorenicima, vjerovali ili ne i to najvise sranja oni koji su se "morali dokazati" (ako nekog interesuje mogu na PM, nije bas za siru javnost ova prica).
    Poenta je da je upravo to ko je što izdava,sa svih bandi legitimno na ove teme da se ne bi manipulisalo kolektivitetom ka Srbi,ka Hrvati,ka Crnogorci.

Autor je obična splačina jer je toliko laži isprosipa u tekst,samo zato.Ko je bio čuvar kojeg logora,ko je izda koju komandu to je poenta u ratovima.Ime i prezime.
    Tako se i dolazi u sudove do registarskog broja - ratni zločinac.

On ođe ispriča pričicu kako je sa ženom iša kako se sit isplaka,šakama udara na kupare pa mu se uđe malo u biografi ko je on uopšte da manipuliše tako nečim.
    Žao mi je zbog tvog oca.I nemoj pomisliti ni djelićem svoje misli da opravdavam sav ovaj zločin naprotiv no se vrlo ozbiljno odnosim prema toj temi.
    Upravo zato mi ovakvi tekstovi politički obojeni,i usmjereni ka nečemu ka u slučaj Ivanovića koji je poznat po manipulaciji izazivaju dubok prezir.Toliko o tome.

2. The Following User Says Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)