Results 1 to 25 of 10033

Thread: Bodybuilding

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

gigoje,naravno da protein mora prvo da se rasclani na aminokiseline,to znam,licno sam ih koristio u cutting fazi(universal 1900).Samo kazem koji protein se najbrze apsorbuje,a to je whey protein koji se moze naci u raznim varijantama(amino najbrze,hidrolizat,isolat pa concentrat) i od tih tipova prerade zavisi brzina apsorbcije.
    S tobom se nebi bas slozio da je MLO jedna od najboljih firmi...pretezno zato jer je dio biotecha koji je smece.
    Pazi jedna tableta amino 1900 ima 1.9g proteina.Znaci ja bi posle teretane morao da saspem u sebe 21 tabletu iliti 40g proteina sto je optimalan unos PostWorkout,odvratno,po meni je narucniji whey posle treninga,a sa gledista cijene,npr u te univerzalove amino pakovanje od 325tableta ima ukupno 617g proteina po cijeni od 25e ,a kad bi koristio 21kom pw kutija bi mi trajala max 20dana,sto je naravno apsurdno i preskupo.Opet bolji je izbor od tableta tecni amino,koji je oder isto.U pravu si kad kazes da je amino najbolji izbor,ali za one sa dubokim dzepom.Najkonvencionalnija metoda za rekreativce je whey+dex!
    Probao sam jednom scitec i biotec i zakljucio sam da su ******,iz tog razloga sto je prah brasnast i presladak sto cak i ne iskljucuje mogucnost da stavljaju secer kao sto je to praktikovao scitec.Licno koristim dymatize elite i zadovoljan sam,probao sam i EAS koji je fenomenalan a sledeci moram da probam iz Ultimatovog asortimana!
    Last edited by <awesome>; 21-03-07 at 11:14.
    N*A*S*M*E*J*A*N*I[*] A*N*A*N*A*S

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)