Kako ono bi sprdnja ovuda "čuš M Portal", apsolutno ignorisanje svega što tamo piše od strane ND "Vijesti", izostanak bilo kakve reakcije institucija na pisanje portala o najtežim krivičnim djelima i uplivu kriminalnih grupa u sam vrh novih vlasti... E pa izgleda je neko slao linkove Evropskoj komisiji, oni čitali, a finansijerima tog medija se isplatio svaki uloženi cent

Podrška Europola ključna za istrage, napadi na novinare neriješeni

Ocjenjuje da da je Specijalno tužilaštvo (SDT) postupilo sa oprezom u brojnim slučajevima visokog profila koji ukazuju na duboku infiltraciju organizovanog kriminala u državne strukture, uključujući i najviši nivo pravosuđa i organa za sprovođenje zakona.
Sad će forum da mi objasni kako ovo EK misli na to da SDT treba snažnije da upre na Bemax, Brana i slično...

Pa će sve tako da se odvija u pravcu "lalaallaala ne čujem teeee", dok pisanije M portala pređu u izvještaje EK, izvještaji se konkretizuju na sastancima Kvinte sa novim vlastima, sastanci se konkretizuju polako kroz kadrovsku i drugu politiku nove vlade, sve dok neki novi klinci ne pohapse pola sadašnjih "časnih i hrabrih" Eliota Nesova, kad se ispostavi da su to kupljene i ucjenjene tranje ovih ili onih specijalnih interesa.

Jeza me uvati od primisli šta bi nam psihopate napravile da su uspjeli u naumu da od CG naprave Vučićev tamni vilajet V2.0