Kako ono bi sprdnja ovuda "čuš M Portal", apsolutno ignorisanje svega što tamo piše od strane ND "Vijesti", izostanak bilo kakve reakcije institucija na pisanje portala o najtežim krivičnim djelima i uplivu kriminalnih grupa u sam vrh novih vlasti... E pa izgleda je neko slao linkove Evropskoj komisiji, oni čitali, a finansijerima tog medija se isplatio svaki uloženi cent
Podrška Europola ključna za istrage, napadi na novinare neriješeni
Sad će forum da mi objasni kako ovo EK misli na to da SDT treba snažnije da upre na Bemax, Brana i slično...Ocjenjuje da da je Specijalno tužilaštvo (SDT) postupilo sa oprezom u brojnim slučajevima visokog profila koji ukazuju na duboku infiltraciju organizovanog kriminala u državne strukture, uključujući i najviši nivo pravosuđa i organa za sprovođenje zakona.
Pa će sve tako da se odvija u pravcu "lalaallaala ne čujem teeee", dok pisanije M portala pređu u izvještaje EK, izvještaji se konkretizuju na sastancima Kvinte sa novim vlastima, sastanci se konkretizuju polako kroz kadrovsku i drugu politiku nove vlade, sve dok neki novi klinci ne pohapse pola sadašnjih "časnih i hrabrih" Eliota Nesova, kad se ispostavi da su to kupljene i ucjenjene tranje ovih ili onih specijalnih interesa.
Jeza me uvati od primisli šta bi nam psihopate napravile da su uspjeli u naumu da od CG naprave Vučićev tamni vilajet V2.0

Bookmarks