Kakvo je ovo naše parče planete...izgleda da ima nešto u vazduhu što opasno mozak muti....slušam i ne vjerujem, veli, mičite Mila lopovčinu, bruka nas u svijetu svojim mafjaskim poduhvatima, bogacenjem sramnim, krađom, lažima, a onda posle Mila veli, a dobro, možda je on mutan, ,možda je sklon lažima, tijelo mu govori da lažinja, pa bo'me i dokaza ima, nije da nema, čak je možda sklon i da malo očopli od državnijeh resursa, vele da je odradio strasne poslove za ovo kratko vrijeme, ali zanemari, pusti- Dajmo čovjeku priliku....Za što, rođače, da mu daš priliku?????
Jos su mi smijesniji Milovi kriticari da ne kažem mrzitelji (iako je ispravnije za ovu kategoriju tako reći) koji vele da je Vučić strasan drzavnik i cude se sto se protestuje po BG-u...sto se 'no veli "š'o je zglavom rođo???"
Vama je politika mozak pomutila! I posle Mila-Milo...doktor, profesor za ove mutljavine! Jeste, ja sam za DPS ali ne za lopovluk, nego za ono nešto što je NEKAD bila programska politika, ili možda bolje reći što je TREBALO da bude program i ciljevi jedne partije. Nikad nijesam bila član ali sam bila simpatizer i jedan od onih glupih sigurnih glasača koji nikad nije od DPS-a dobio čak ni onaj sendvič koji pominjete...a sendviče su dobijali upravo ovi koji su sad najglasniji glasnogovornici (po drustvenim mrezama) protiv DPS-a, koji su za korist i guze spremni dati...pa se cudimo sto milo lopov ne valja a spajke lopov je sjajna prilika?! Samo jako!
Ja ne glasam DPS vec treci izborni proces, ja, dps-ovka,bas zbog onoga čemu smo svi bili svjedoci...i sad velite da zažmurim, da dam šansu?
E pa netje da može! "Spuštavah se ja na vaše uže..." Abazovića sam zaokružila 2020. slušajući vas i pokajala sa poslije nekoliko sati kad sam vidjela scene po crnoj nam Gori...
Ja svoj glas nikad više neću prosuti glasajući za bilo koga ko je na bilo koji način sumnjive proslosti, kao ni za nacionalistu bilo kojeg profila....ako nemamo takvog, molim lijepo!
Nadam se, biće još izbora na kojima ću ja biti dio izbornoga procesa....mada, sto znam, primih 4 vakcine, trebalo je odavno da sam na jednu glavicu u moje selo...
Tačno su nam onakvi političari kakve zaslužujemo
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks