У сваком случају изађите, макар поништили листић.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Moja prognoza 60-65% izlaznost...
9h
2020 - 14.3
2023 - 5.4
Predsjednicki 2 krug - 6.8
https://www.cdtmn.org/2023/06/11/sve...izborima-2023/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ako ne želite više da gledate Medojevića, Jokovića, Milačića, Dajkovića, Lekića, Radulovića and co. Dovoljno je da izađete na izbore, ne morate ni za koga glasati.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Jos ne znam za koga cu, Spajk se izlagao, ovo ostalo smijesne glave...
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Sto vise izlaznosti veči je i cenzus
Do 10h izlaznost 10,45% javljaju Dritan i Aleksa
https://m.cdm.me/politika/milatovic-...voreni-balkan/
ču 60%. na dan izbora dje je glavni favorit za premijera čoek koji je protiv OB izlazi ovakav intervju. neko bi reka' slučajno al izgleda da se upire protiv Spajka
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ceka se 11h.
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Perica glasajte
Glasao sam redom od kad sam dobio glasacko pravo za medojevica, pajovica, dritana i evo perica
Da vidimo moze li se nesto promijenit jer ovo kroz istoriju sto sam glasao je stvarno fijasko![]()
Fijasko se nastavlja tvojim trendom
Ja nisam izlazio niti ću. Nemam koga glasat
A i ako ne izađem Perić ima veće šanse da pređe celzijus što bi Šojić rekao...
Najjači su mi ovi što pričaju kako ne izlaze i nemaju za koga.
Fore za djecu iz vrtića.
Ja svaki put glasam oko 19h do sad mi je donosilo sreću.tako ću i ovaj put oko 19h.
Srećno pa da progledamo.![]()
16% izlaznost do 11h
65% izlasnost za sada veoma upitno. Bliže 60%.
Prerano je jos.
Prema tome, šta da ti kažem?
Nadam se da je narod na more... -> pa imaju kad do 20h.
A sto se nadas? Narod je malo sazrio, milo mi je da se malo spajko zapita moze li to bas tako kao sto je on zamislio
Na sajtu Naša borba o izborima u CG ništa.
Nacionalist.rs je 7. juna objavio da lista La casa de papel učestvuje na izborima, iako je lista odbijena. Od tada ništa.
Rekao si nam vec par puta da neces izlazit ne moras vise ponavljat. Sve OK razumjeli smo da niko od njih 15 nije vrijedan tvog glasa. Legitimno.
Onda ostavi nas koji obavljamo gradjansku duznost sa tumacimo analiziramo i nadamo se malo boljoj drzavi sjutra.
Jer ovako ti pises ponajvise a ne glasas. Poenta? Nema je.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
12h..![]()
Sta kazu informacije iz štabova drugari? Kome biraci otkazuju poslusnost?![]()
Ili samo ljetnje vrijeme pa su ljudi lagani, imaju kad? Ako je i niža izlaznost šta mislite kome to odgovara/ne odgovara?
Manja izlaznost u korist ES i cenzusara?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks