Originally Posted by
Bluemoon
Ne znam kakve veze sad Al-Kaida sa ovom činjenicom da sa RT-a šiba pjur nacizam frenkevincija retorike uperen prema svim Ukrajincima,kao zvanična politika Kremlja.Meni izgleda kao obična relativizacija no hajd nebitno.
Osim što je Igor Mangušev promovisao nacizam,ima jedan detalj oko ovog prosviravanja metka a to da je bilo iz pištolja i blizine,kako se navodi u izvještajima ljekara.
Ovo što se navodi kao lični utisak Marka Geleotta u nizu koji postavih može biti i ne samo pretpostavka da se Prigožin trenutno osjeća oslabljenim i kreće u egzekucije rivala.
Tako fukncionišu elitne jedinice koje zapravo i po zakonu RF-a ne bi trebalo ni da postoje i to je rak rana trenutno ruske armije što za razliku od ZSU nema jedinstven nastup no se ponašaju svako na svoju bandu.Dakle,pored rata protiv ZSU-a imaju sve više na sceni lične obračune.
To nije ništa novo,još prije je lična vojska Putina se obračunavala sa jednim pripadnikom Vagnera pa mu je tu dao udarac ispod pojasa.
O tome bi možda sam Putin više trebao da brine no to ako krene biće situacija koju će tek najmanje da kontroliše.
m...? Šta je tema? RT, Putin, Prigožin?
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Што граете, кои су ви яди?
Bookmarks