Vidim da se i dalje brani Petar Ivanovic ekonomija. Nema.veze sto nema smisla i sto je gomila gluposti, mislis da je dovoljno da kazes da neko nema pojma napises gomilu pompeznih nebuloza i mislis da si u pravu.
Niko nije pricao o procentu drzavnog duga nego o zaduzivanju drzave.
Dje si napisali gomilu CDM glupavih neistina i uz malo fancy rijeci pokusavas da se izvuces pricom o procentu drzavnog duga.
Jer nemas nijedan argument za ono sto sam napisao, pa sad pokusavas da se izvuces kao nekim nazovi znanjem koje kao imas dok mi geaci ne razumijemo.
Evo ti jos jedan podatak kako se radilo. Luksic se zaduzivao u prosjeku 200 miliona godisnje, djukanovic 600 dok je Markovic 750 miliona godisnje.
I da ono sto sam napisao je zvanicni podatak za 18, 19 i 20tu. Ali kad se suocis sa cinjenicama koje ne mozes da pobijes pribjegnes nekulturi.
Ali dobro, mozda ti postane jasnije zasto su ti tata i rodjaci u slobodnom padu.takav bahati i nekulturni stav su i oni imali. Samo sad nema papagaja i trubaca da vam pomazu u ehu.
Vidi da nije dje ostalo Petru lazovicu pored onog mlinca za meso koie milionce od kokaina da finansirate kampanju