Quote Originally Posted by Platinum View Post
A znam da ti ga nije lako..
Pravo da ti kažem, sve mi je lakše iz dana u dan... Za razliku od Rada...

Quote Originally Posted by Kliker17 View Post
Steta sto Nije bitno... nije sazivio sa ovim velikanima nase domovine jer bi knjizevna djela o njima bila zanimljivija pucanstvu od price o Radu prolaznom iskompleksiranom.
Nije inspirativno...

Velikani su imali najavu / očekivanje / sumnju šta im se sprema. Medenica junior evo godinu ipo zna da je Sky "pao", i da neđe stoji to što je on pisao...

Mada ima za sve te "juniore" jedan obrazac koji mi je inspirativan...Medenica junior, Nuhodžić junior, Stanković junior, mnogi drugi... Meni se dešavalo da imam period kad sam bez posla, ali ne i bez para, pa znam kako se osjeća momak u toj situaciji - niko te ne doživljava ozbiljno. Svuda u kafani, pitaju ti drugove za mišljenje za ovo i ono, iz njihove struke; cure se zainteresuju za nečiju profesiju...a ti ono "šta ima", "evo ništa, bzv, naspavao se...". Klošar, bez obzira na pare, pa da su milioni. To je užasan položaj za mladog muškarca, jer ti treba nekakav minimum poštovanja, bez obzira na pare.

E tako su i ovi šćeli da budu "nešto", da naprave svoju kombinaciju... Da zavrijede nekakvo poštovanje, a ne da budu "sin od ovoga" cio život. Samo je problem bio što nisu imali mozga, šlifa i herca za to u šta su se zalećeli - pravi mangupi su ih izvrćeli i izmuzli, za svaku uslugu i svaku paru koju su mogli.

Misliš da ću manje da se nasladim na njihov "downfall" nego na Radev? Rade se makar sam izborio da bude tu đe je (istina kratko) bio... A svi su imali Sky... Nego, nisam ja omogućio jednome od ovih da se skloni, i da uzme državljanstvo susjedne države, nisam ja odložio gonjenje da bi uopšte mogao da uzme drugi pasoš...a nije ni niko iz DPS / stare vlasti, starog tužilaštva.