Page 387 of 574 FirstFirst ... 287337377383384385386387388389390391397437487 ... LastLast
Results 9,651 to 9,675 of 14337

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2022]

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Jos samo fali Mojsije da baci hiljaditi post kako je pocinuo od kad je sve blokirao

Jel jos kmece?

2. The Following User Says Thank You to Rodion Romanovich For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,823
    Thanks Thanks Received 
    5,609
    Thanked in
    2,769 Posts

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post
    ..............

Prije ili kasnije, ovo se rješava olovkom. ...................
    Red koraka, dešavanja iz poslednjih par neđelja, uz ovo totalno zahuktavanje, padanje maski i skidanje rukavica, sve skupa sugeriše da bi, za slučaj pobjede koalicije oko DPS-a u Podgorici, sasvim vjerovatni scenario mogao biti uvođenje u neku vrstu vanrednog stanja.

U tom slučaju neće se rješavati samo olovkom, no, kako neko ovđe reče, klikerčićima u glavi i naročito gaćama.

Svakako, ova pedala do dna, koju je već stisla vladajuća klika, ne ostavlja im baš rezervnog prostora za dalje akcije u slučaju loših izbornih scenaria po njih. I sve upućuje na to da se neće ustezati od dalje eskalacije.

U takvom scenariu, jedina moguća opcija je da im se dovoljno transparentno pojasni da dalje nema đe.
    Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.

Thanks Thanks Given 
    245
    Thanks Thanks Received 
    691
    Thanked in
    339 Posts

Quote Originally Posted by Nije bitno... View Post
    A Radu mrčenome kako li je...seljačini nedorasloj za funkciju predsjednika skupštine stanara... "Reinvented himself", mačo imidž, isposlovao da kao "koordinator operativnog tima" rukovodi policijskom jedinicom za izbore u NK (?!), pa isto u Ulcinju... Diglo ga, škripa guma džipa, širenje po separeima sa starletama, sve je naše, vjerovatno se ujutru tuširao uz "Push it to the limit".. i bukvalno u jednom danu SVE otišlo u tri lijepe, nepovratno.

I neka to, što je njemu otišlo, nego znam takve ka zlu paru...kolko je očajan što je "sagorio", toliko je bijesan što on čeka maricu, i ne može se izvuć, a misli da možda Dritan i Filip mogu...kolko je to psovki i kletvi... Pa onda se sjeti kolicina mu se slade, koje je on probao da ukanali...

U ozbiljnoj konkurenciji Marovića i Vesne Medenice, ja ipak mislim da je njemu najgore. Ovi su bili u jednakim deluzijama moći, ali su se one krnjile postepeno, imali su neku najavu, zebnju, pripremu... On iz najvećeg gasa pravo u zid...
    Quote Originally Posted by Nije bitno... View Post
    A đe, ču kola i Top Hill...

Jedna stvar je kad ti zatvoriš i procesuiraš karijernog kriminalca. Njega boli uvo šta će čaršija da priča, i njemu je zatvor normalan ciklus života.

Drugo je kad procesuiraš političara, pri tom se svaki zalagao baš za borbu protiv korupcije. To mogu da prežive samo rijetke ličnosti i vođe. Ali Rade nije, nije ni Milo Đukanović, nije ni Lula de Silva, nije ni Berluskoni, nije ni Tramp. Rade je u društvu Marovića, Medenice, Sanadera...i tu ti nisu uzeli nekakva "kola i provode", nego perspektivu i snove, ne možeš više da radiš jedino što umiješ (?) da radiš, a to je da prodaješ maglu.

I on se sprema da ga dižu, streca od svakog šuma u hodniku, čeka na špijunku da se pojave braća u plavom "Miloševiću! Otvaraj!"...ispao je iz igre, a možeš mislit kako boli što će se možda Dritan, Filip i Mikić izvući (ne bi trebalo, kako čujem, ali ajde), i nadati se nečemu, da budu tas na vagi za neku funkciju, nekad, neđe...a ti baš nemaš ničemu. A zajedno ste to radili.

Pa sve mi je*i, ja na njegovom mjestu, organizovao bi majku svih konferencija za štampu, pa istovario sve što znam. O svima. Šta on ima od čuvanja stranke i "uvlakača" tipa Vukasa Radonjića, Miroslava Turkovića, rukovodstva policije? Ima da živi kao zadnja splačina neđe, a la Sveto Marović, i da mu se smiju ovi zbog kojih je zalegao.

To je sve ista fela, URA treba za maskotu da stavi Miloša Medenicu "sad treba da grabimo dok smo na vrhu". Nije se njima "potkrao" Rade Milošević, nego samo još uvijek ne znamo Dritanov i Filipov tal. URA je puna Rada Miloševića, samo što je ovaj "orginalni" upadljivo glup, neiživljen i nenamazan...
    Rade je vjerovatno zavrsio vecu politicku karijeru na neko vrijeme, mada kod nas narod dosta brzo zaboravi i vrijeme prekrije zaboravom. Svakako Radu nije svejedno...

...mada, ni tebi ga nije lako.

Mislim ono bas se nekako saosjecas. Osjeca se, stanovita ganutost. Sazivio si se sa Radom temeljno. Svojski i napregnuto.

Rijetko se danas ko oce uzivljet do te mjere na mjesto zrtve. A Rade jeste i krivac i zrtva.

Poglavito je slikovito i stilski figurirano, realisticno zamisljanje Rada koji spava, a onda mu neocekivano pokuca Milicija na vrata.

Najezio sam se.

Svaka cast na empatiji i tom nekom, beznadeznom savjetu, na ovom opskurnom forumu, u vidu imaginarnih savjeta, sto bi pusteni niz vodu, Rade, trebao cinjet. A nece vjerovatno nikad ni zac odje...

Rijetko se u danasnjem samodovljnom antropofobicnom svijetu nadje ovakvo sapatnistvo...

Psihoanaliticki si razoblicio Rada, dekonstruisao, a nedje i sam imas dilemu da li je Rade sam sebi najveci neprijatelj, ili su mu to kolege iz URA-e. Tu dilemu ostavljas nama citaocima.

Pisi nam i dalje svoje sapatnicke emocije i osjecaje Rada glede..

Iscijedi koliko se mogne..

A znam da ti ga nije lako..
    Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja

5. The Following 5 Users Say Thank You to Platinum For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Dok covjek ne shvati koliko je neistina od rodjenja, skolovanja, istorijskih, nacionalnih, religijskih, politickih, MSM info pregurao kroz misli, osjecanja i kroz sazrevanje.. do tada ne moze razumjeti realnost ni vidjeti realnu sliku.
    Manipulacija neistinama je cudo nad obicnim covjekom..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    1,468
    Thanks Thanks Received 
    135
    Thanked in
    74 Posts

Baš ono uživam gledajući nato pudlice kako se međusobno glože. Moram da priznam da navijam za dritana u sukobu sa savom i rastkom. Dritko, smijeni ih sve!

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    274
    Thanked in
    107 Posts

Najzalosnije u svemu ovome je, sto eo i odje na forum, kad kradu jedni, pola naroda ih brani, "placite dps-ovci, dosta ste krali", kad kradu drugi, javlja se druga polovina "placite litijasi", jer su njihovi, a to sto kradu od nas, to ne tangira nikoga. Ono nemamo politicara koji nije lopov i ne gleda kako ce ukras nesto, da je srece bukvalno komplet skupstinu i sve partije iscerat iz drzave.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

9. The Following 3 Users Say Thank You to Wolverine For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

A kako mislite da se mogu odrzati izbori ako je ovakva situacija, Medojevic pise obavjestenja protiv Spajica, URA protiv DPS-a i SDPa..ovi protiv URA, Demokrate nafrsteni (kako vicu na onim reklamnim spotovima da se covjek smrzne), DF koga? i ko vec protiv koga sa najtezim optuzbama?
    Jesu li to normalni uslovi za glasanje ili?
    Tacno me strah smije li se i olovka uzet u ruke pored svih ovih optuzbi da se glasa za koga, za sta?

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 07-10-22 at 22:39.

Thanks Thanks Given 
    5,042
    Thanks Thanks Received 
    12,414
    Thanked in
    6,718 Posts

Quote Originally Posted by Laik View Post
    Baš ono uživam gledajući nato pudlice kako se međusobno glože. Moram da priznam da navijam za dritana u sukobu sa savom i rastkom. Dritko, smijeni ih sve!
    samo da ne bude da NATO išamara Dritana lako NATO nađe nekog drugog koji će im posao završiti, nemaš ti brige za njih. pošto vi deefovci sa dna kace falite Dritana onda mora bit jasno da je frka velika kod vas i uraša

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Kakvo ljudi samaranje o cemu vi..
    Ovo je gore nego onaj svemir na 15 km visine..
    Aman, alavertite se.. Izbori u USA su u novembru.. Sve ima svoj tajming..
    Nego, kako glasati kad ovakve optuzbe padaju?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    7,418
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,454 Posts

Кад краду наши то је богоугодно. Они тиме на своја нејака плећа преузимају инскушеније богатства, да се обични смртници не би мучили са тим искушенијем. А знамо, лакше ће камила кроз иглене уши, него богати у царство небеско.
    Наши кад украду жртвују се да се други не би огријешили у богатству. Није то као кад краду они богоборци.
    Исто као што је и дрога коју наши шверцују богоугодна. Кад се исклепаш чујеш херувима пој. Још само да науче да се не тушира на Преображење.
    Tko leti, vrijedi...

14. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

BAR

Thanks Thanks Given 
    480
    Thanks Thanks Received 
    651
    Thanked in
    301 Posts

Svakom politicki pismenom je bilo jasno kakva ce biti Vlada sa Kenterom, Raskom, Rankom i Ibrahimovicem.... ljudi koji su izgubili izbore su dobili mogucnost da budu dio neke kao evropske Vlade CG.

Dritan je svatio ali bojim se kasno da sa ovim ljudima nema izgradnje normalne CG.

Treba da se zapita i je li ovo neka mozda karma za nacin na koji je srusio vladu Zdravka Krivokapica...

16. The Following 4 Users Say Thank You to osvajaci pg For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

OK.. Ja za zlo necu da glasam a ni za manje zlo, jer je to takodje zlo.
    Ima li Diogena sa svijecom gdje?
    p.s. za ove koji nijesu procitali Doktorski rad Abazovica... Lijencine koje glasaju nagonski itd..
    GLOBALNA-POLITIKA-–-ETICKI-ASPEKTI-GLOBALIZACIJE-Dritan-Abazovic.pdf (unsa.ba)
    Citajte nesto..

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 07-10-22 at 22:53.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Quote Originally Posted by osvajaci pg View Post
    Svakom politicki pismenom je bilo jasno kakva ce biti Vlada sa Kenterom, Raskom, Rankom i Ibrahimovicem.... ljudi koji su izgubili izbore su dobili mogucnost da budu dio neke kao evropske Vlade CG.

Dritan je svatio ali bojim se kasno da sa ovim ljudima nema izgradnje normalne CG.

Treba da se zapita i je li ovo neka mozda karma za nacin na koji je srusio vladu Zdravka Krivokapica...
    Inace je sa Knezevicem, Mandicem i Medojevicem super normalna. Kako takvu sansu propustismo!?!?!?

Svi zajedno su vratili CG deset koraka nazad sto je u odnosu na DPS gotovo epohalan "uspjeh". Neki bi rekli da je nemoguce biti gori ali eto...

Inace mi smo pred sut kartom iz svih pregovora i kome vi sjutra mozete otkloniti sumnje da se nije namjerno radilo na devastiranje sistema i drzave i vracanje unazad u pregovorima da bi se zakacio na prevaru Open Balkan i kacenje za vagon srpskog sveta?
    Last edited by Rodion Romanovich; 07-10-22 at 22:58.

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    1,818
    Thanked in
    918 Posts

Quote Originally Posted by osvajaci pg View Post

A on se vrhunski pokazao? Sjajan premijer, lazinja dje stigne, afera aferu sustize, trpjece on i Raska i Ibrahimovica samo da sto duze fotelja bude pod dupetom.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    ja te pitam da mi daš link do vijesti đe se vidi jasno da je direktor ANBa uključen u lokalne izbore koji se održavaju u PG. može i ta đe Kentera kaže da postoji opasnost od miješanja Srbije u izbore. iako je to apsolutno tačno, čak su i ljudi iz Srbije pisali o tome. to samo vi neće da vidite. iako je čak i Abazović nešto jutros u BD na ovom forumu pričao

Ministar odbane Crne Gore Raško Konjević izjavio je da će se proveriti medijske infomacije o prisustvu agenata srpske Bezbedonosne informativne agencije (BIA) u Crnoj Gori uoči lokalnih izbora zakazanih za 23. oktobar.

On je za podgorički radio Antena M kazao da je obavio razgovor sa direktorom ANB-a i očekuje da će narednih dana napraviti presek i proveru tih medijskih informacija.

„Jedno je prisustvo, drugo je koje je to prisustvo vrste i kako se manifestuje i znači li to mešanje u političke aktivnosti druge države. Sačekajmo šta će reći ANB, ne bih želeo da prejuduciram“, kazao je Konjević.

Nije bitno je li tacno, vec da nema sta ministar odbrane i sef ANB o tome da razgovaraju i izdaju saopstenja.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by Buva+gacce View Post
    Red koraka, dešavanja iz poslednjih par neđelja, uz ovo totalno zahuktavanje, padanje maski i skidanje rukavica, sve skupa sugeriše da bi, za slučaj pobjede koalicije oko DPS-a u Podgorici, sasvim vjerovatni scenario mogao biti uvođenje u neku vrstu vanrednog stanja.

U tom slučaju neće se rješavati samo olovkom, no, kako neko ovđe reče, klikerčićima u glavi i naročito gaćama.

Svakako, ova pedala do dna, koju je već stisla vladajuća klika, ne ostavlja im baš rezervnog prostora za dalje akcije u slučaju loših izbornih scenaria po njih. I sve upućuje na to da se neće ustezati od dalje eskalacije.

U takvom scenariu, jedina moguća opcija je da im se dovoljno transparentno pojasni da dalje nema đe.
    wow..

znaci opet mi oobican narod da trpimo njihove hirove?
    auuu

Znaci li da je to moguci sledeci sahovski potez?

Mi obicni ljudi nadrljasmo?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    2,542
    Thanks Thanks Received 
    484
    Thanked in
    267 Posts

Sad gledam snimak, Dritan najavio da uskoro uzvraca udarac... Ja mislim da ce lopovi da spavaju sa jednim okom otvorenim, a neki ce dobiti secer...

Zabava moze da pocne

Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka

23. The Following User Says Thank You to mika123 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

... sve skupa sugeriše da bi, za slučaj pobjede koalicije oko DPS-a u Podgorici, sasvim vjerovatni scenario mogao biti uvođenje u neku vrstu vanrednog stanja...
    Šta će se desiti u slučaju pobjede Republikanaca u Podgorici? Tu su negdje kvote.

Thanks Thanks Given 
    4,823
    Thanks Thanks Received 
    5,609
    Thanked in
    2,769 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    wow..

znaci opet mi oobican narod da trpimo njihove hirove?
    auuu

Znaci li da je to moguci sledeci sahovski potez?

Mi obicni ljudi nadrljasmo?

Hvala Lepo
    Niko neće da nadrlja. Samo se primakla tačka kada će ovaj proces morati da stane.

A, u mom tekstu, ja bih boldovao ovo:

Jer je tu suština.

26. The Following User Says Thank You to Buva+gacce For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,823
    Thanks Thanks Received 
    5,609
    Thanked in
    2,769 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Šta će se desiti u slučaju pobjede Republikanaca u Podgorici? Tu su negdje kvote.
    Mislim da ćemo imat priliku da vidimo, Džudi još nije rekla poslednju

Thanks Thanks Given 
    3,578
    Thanks Thanks Received 
    4,713
    Thanked in
    2,098 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Ministar odbane Crne Gore Raško Konjević izjavio je da će se proveriti medijske infomacije o prisustvu agenata srpske Bezbedonosne informativne agencije (BIA) u Crnoj Gori uoči lokalnih izbora zakazanih za 23. oktobar.

On je za podgorički radio Antena M kazao da je obavio razgovor sa direktorom ANB-a i očekuje da će narednih dana napraviti presek i proveru tih medijskih informacija.

„Jedno je prisustvo, drugo je koje je to prisustvo vrste i kako se manifestuje i znači li to mešanje u političke aktivnosti druge države. Sačekajmo šta će reći ANB, ne bih želeo da prejuduciram“, kazao je Konjević.

Nije bitno je li tacno, vec da nema sta ministar odbrane i sef ANB o tome da razgovaraju i izdaju saopstenja.
    Raško Konjević je uz to sto je ministar, bio i koordinator svih bebjednosnih službi....Valjda je logicno da razgovaraju na temu bezbjednosti....sto znam
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

29. The Following User Says Thank You to mexiko For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Inace sto on kao zapljenjuje neke cigare, pa nabrajaju neki kao veci prihod od cigara, koje su pritom i skuplje ove godine, akciza veca ako se ne varam...
    Ja ne vidim koliku to koristi ima za Crnu Goru da to bude neka prva stvar s kojom ce da se bas jako bavi, a nesto nisam siguran da nece drzava platiti sve te cigare sto su uzeli od vlasnika...

Ali znate sto sam siguran? Da ce time da procvjetaju neke druge kombinacije u okruzenju. No sam i ja mozda teoreticar zavjere.
    A i nije da su u okruzenju banana zemlje sa kriminalcima na celu sa kojim je Drile prst u prkno.

Uzgred budi receno sad ce dzipovi iz Srbije biti docekani sa sendvicima, ikonama...

Mile Dodik ih pohapsio u RS, pa tako sprijecio pobjedu ove Trivicke. Odje ce imati full logistiku.

Najvise ce da rade na spasavanju Driletove relaksiranosti.
    Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 07-10-22 at 23:50.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

u Bibliji pise 365 puta "ne plasi se".. jeste da je ova Biblija od Nikejskog Sabora sastavljena od 66 knjiga a da ih je bilo 777... Samo su ih sklonili...Sto li..
    E pa sad sta mislit'..
    tek, meni se kao obicnom gradjaninu ovo sto se desava - uopste ne ...

horor film
    eto
    a vi u smijeh kao da je komedija u pitanju
    Definitivno, nista od glasanja, i nek se svi nose u persun. Tacka.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 07-10-22 at 23:59.

32. The Following 2 Users Say Thank You to Maja For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,578
    Thanks Thanks Received 
    677
    Thanked in
    403 Posts

Hvala i tebi najljepsa

Neka ti je Bog i Allah u pomoc

34. The Following 3 Users Say Thank You to p0smatrac For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,241
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    3,394 Posts

Kako se ocekuje neko lijepo hapsenje pred izbore.... stari recept

Sent from my 2201117TY using Tapatalk

Page 387 of 574 FirstFirst ... 287337377383384385386387388389390391397437487 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)