Ја сам као и већина надам се да се проба са женском Владом. Госпођица Ана Ждрале би била премијерка јер је морална, паметна, нема проблема да свима саспе истину у лице колико год она болна била. Госпођа Драгиња министарка унутрашњих послова јер нико не брани интересе Црне Горе од жене која је отресита, снажна и пре свега права Црногорка. Госпођа Братић министарка спољних послова јер нико не брани у свету и посебно региону интересе Црне Горе од чистокрвне Српкиње која баштини најфиније људске квалитете и ментално је изузетно стабилна. Министарка културе госпођица Вуковић наравно, модни трендсетер и модна икона међу политичарима и политичаркама, сулудо би било даље објашњавати. Министарка образовања госпођа Божена Јелушић јер ја управо на њену иницијативу уведена медијска писменост међу младима и од тада имамо много боље и квалитетније не само будуће новинаре, него и људе. Министарка науке мислим да ћемо се сви сложити госпођа Далиборка Пејовић јер познаје напредне компјутерске технологије као што су Мајкрософт Офис, Ексел и Пауер Поинт, а притом говори течно и енглески језик.
Црна Гора је матријархат. Црна Гора није тај него та, женски род, одувек је жена била та која располаже са новцем у кући, та која доноси мир и стабилност породици. Е па дошло је време да жене воде ову државу, нашу велику породицу, Црну Гору.

Bookmarks