Originally Posted by
Dejan
Gledam sad jednu nadrealnu scenu. Raspravljaju se ruski vojnik i neki tip Ukrajinac na ulici, ispred neke zgrade. Pocinju da se cupaju, ovaj tip sa ulice udara vojnika sakom u vilicu, spreman da mu uputi jos udaraca, na sta se ovaj vojnik zatetura i opali tri metka ispred noga ovog Ukrajinca, te se ovaj smiri. Tu se snimak zavrsava, a vjerujem i njihov susret. Pretpostavljam da je Ukrajinac htio ovome da otme pusku.
Ocito su Rusi tu da izvrse naredjenja a da pritom pokusaju da sto manje antagonizuju civile. Sa druge strane, sto vise gledam ovakve scene, sve vise mislim da je ruska komanda stvarno mislila da ce ih ljudi vecinom lijepo docekati.
Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
https://twitter.com/visegrad24/statu...zDd5cyQCw&s=19
Meni je upečatljiviji snimak, kačih ga sinoć, đe Ukrajinka prilazi ruskim vojnicima i nudi im sjeme suncokreta da ga stave u džepove "da nikne kad poginete", rusi pokušavaju da spušte tenziju ali ona i dalje po svom nastavlja..
Mislim da to dovoljno govori koliki je i moral naroda, ne samo vojske.. Sve i da uspije sa kakvim puppet režimom, neće mu se održati dugo jer je upravo Putin postigao ono za šta je optužio nato - antirusko raspoloženje
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Bookmarks