mogli su da ih ne diraju. to je toliko prosto, da postaje fascinantno koliko to ne želite da skapirate
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Mayor of southern Ukrainian town says Russians have taken control
From CNN's Tim Lister in Kyiv and Olya Voinovich
Oleksandr Svidlo, the acting mayor of the town of Berdyansk on Ukraine's southern coast, has said that Russian forces have entered and taken control of the town.
Berdyansk, which has a small naval base, has a population of about 100,000.
Svidlo posted a message to the town's residents on his Facebook page Sunday which said, "A few hours ago, you and I witnessed how heavy military equipment and armed soldiers entered the city and began advancing throughout our hometown. As soon as I learned about that, I tried to inform all the residents of the city so that you have the opportunity to hide in shelters."
Svidlo continued: "Some time ago, armed soldiers entered the executive committee building and introduced themselves as soldiers of the Russian army, they informed us that all administrative buildings were under their control and that they were taking control of the executive committee building."
Svidlo said that officials were asked to continue working, "but under the control of armed men. I consider this proposal unacceptable, so we, as all members of the operational headquarters, left the building of the executive committee."
Svidlo ended his post, saying, "Today Berdyansk was on the line of fire. I don't know what tomorrow will be like, but I think tonight will be very, very hard."
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Slažem se da su mogli. Kad jebena Amerika ne bi radila to što radi.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Mislio sam da je korona vrhunac svjetskog ludila koje nas je moglo snaci, ali avaj...
Ova najava za nuklearno oruzje ledi krv u zile... Koliko god nerealno izgledalo da pocne 3.svjetski rat, vise me nista ne bi cudilo, s obzirom na koje smo dno dostigli kao civilizacija.
Ovo je prvi put poslije Rusko-Finskog rata da Švedska pomaže nekoj zaraćenoj strani.
EU širi sankcije i na Bijelorusiju. Švajcarska će sljediti politiku EU (poslije koliko vremena su se formalno odrekli neutralnosti?).
Protesti protiv Ruske intervencije u Ukrajni održani su u 12 gradova u Bijelorusiji.
Vojna pomoć Ukrajni koja je uglavnom bila u lakom naoružanju i protiv vazdušnoj odbrani će da bude i u avionima. To će obezbijediti EU preko svojih mehanizama. To je prvi put da EU pomaže nekoj strani u sukobu.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Sad imamo zanimljivih stvari:
Kako zapad misli da salje avione u UKR ako rusi kontrolisu cijelo vazduhoplostvo.
U slucaju da se UKR drzi jos 10-14 dana i ojaca vojno od eu i usa, kako ce putko reagovati na sve to…
Ako ne pane kakav dogovor sjutra u sta cisto sumnjam, mislim da je dalja eskalacija u Evropi neminovna.
Evo vam doza realnosti, humanitarne akcije, čuj mene specijalne operacije i bezbroj mladih života koji su ugašeni..
NSFW
https://twitter.com/666_mancer/statu...HRs45cypA&s=19
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
pa da se ne ljubimo...
https://twitter.com/DesertFoxx8/stat...jO0loBl4A&s=19
Nula
Dobro, priznao si da si slagao.
Ja sam na startu reka' da je ovo čin agresije.
Ja još npr. ne vidjeh tvoju osudi spaljivanja, razapinjanja, klanja i silovanja ruskih civila u regionu Donbasa, kojih su pobili oko 15.000 od 2014-te.
Izgleda je loše samo kad Rusi maltretiraju nekog.
Forever young, i want to be forever young
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Pošto imaš prilično više znanja nego većina ovđe, kakvo je tvoje mišljenje ovo ovih aviona... I ja neđe nalećeh na tu informaciju, pa je u komentarima bilo stavova oko toga kako će to biti u praksi imajući u vidu da su UKR piloti obučavani na migovima. Je li vjerovatno da će to biti pomoć u "srodnim" avionima? Ima li smisla da im se pomaže sa nekim drugim?
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks