Originally Posted by
Nije bitno...
Penzija, sa čela stranke, ili makar najava...ako već pitaš...
Svako prestrojavanje je dobro, sa moje tačke gledišta, nebitno šta ja očekujem.
A milo mi viđet ovaj demokratski kapacitet, "stvari se prosto dese, mi to ne podržavamo, ali isto nek paze šta rade". Nek se dese, brate mili, a ja od ekipe na forumu očekujem da budu konstantni u navijanju za policiju i snagu države, u bilo kom takvom scenariju.. Uostalom, ta priča nije za mene, pa nije ni za Veljovića, Mila... ova priča se ne tiče DPS, komita. Posao DPS, kao opozicije, je da radi protiv vlasti, tu nema ljutiš. A vi svi slobodno po ulicama kukajte za Spajićem i Zdravkom, tražite izdajnike tipa Joković, Dritan, ko god, da ih linčujete...zapalite rajhstag i američku ambasadu... Ja ništa protiv nemam, vaša skupštinska većina se zakrvila, vaša milicija - rešavajte, ja ću da kupim kokice i da se zavalim.
Kako tebi izgleda ovo moje kao hrabrenje, tako meni ovo vaše izgleda kao klasični "denial". Srećom ništa lakše nego provjeriti ko je bio u pravu, samo treba malo strpljenja, jer ćete valjda i vi priznati da se nekekav rasplet bliži. Vlada ili će da zglajza ili neće, nema ništa između.
Bookmarks