Da se ne shalimo, crno je da crnje tesko moze biti: 25 sesija za ovih nepunih 24h (vidi attach). Sad mene interesuje, zbog cega se ovo desava meni (i ostalima). Do vas kazete da nije. Linija mi je ispitana pri instalaciji ADSL-a, ispada da nije ni to. Ruter je povezan na stabilizator napona + APC UPS, nije ni to onda. Komp sigurno nije uzrok, sve je rock stable. Zalio sam se podrsci na tel, na private, nikad konkretnog odgovora, sem "bice ispitano / vidjecemo zasto vas niko nije kontaktirao / podsjeticemo kolege da pogledaju vas slucaj". ONDA ZASTO, OOOO ZASTO??? I dokle ovako? Evo sad treba da potpisem novi ugovor na 2 god, radi prekaska na jaci paket (pljacka, al dobro), a da li je za ovih skoro godinu i po iko dosao kod mene da vidi zasto ADSL steka? Nije! Al ste me odmah kontaktirali da treba doci da se potpise ugovor, velikodusno ponudivsi bilo koji termin do pocetka sledeceg mjeseca.
Ako sam malo oduzio, da skratim: zelim da nam navedete koji su to uzroci, koje ovdje pominjete: "prekidima/pucanjima sesije koji mogu biti izazvani i nekim drugim stvarima..." Ako ste toliko 10000% sigurni da nije do
vas, da pokusamo mi sami da ih eliminisemo onda...
Bookmarks