Quote Originally Posted by kimmi View Post
Ne ja brate, pišem sa marsa.

A ti pratiš najveće dileje i fanatike po FB i onda znaš kako cijela Crna Gora razmišlja.

A ti misliš da je preko 30% ljudi glasalo Mandića? Kako onda objašnjavaš to da su pred predlaganje mandatara lidere DFa tražili najradikalniji Srbi po kancelarijama da ih pitaju planiraju li to izdaju (ono kad su iz DFa rekli sa moraju da provjere ima li Krivokapić još uvijek njihovu podršku). DF je na maksimum 10% i to je mjera hard core glasača. Sa druge strane DPS će da se raspe čim se vlada formira. Izbori su u NK sledeće godine, viđećeš im rezultat.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Brate, ja zivim u Cg, prosao sam je od juga do sjevera i dobro znam kako se razmislja i da ce nacionalne teme da se provlace u narednih 70 godina. Toliko se podcjenjuje DF a oni su i na proslim izborima ostvarili fantastican rezultat, sad jos bolji jer su potpomognuti SPC. Ako su njihovi glasaci sada razocarali Mandom, samo ce se preliti na Zdravkovu i Milacinu stranu, ali mentalni sklop i biraci ostaju isti, nista se ne mijenja. Tako ste govorili da ce df i dps da se prospu i na ove izbore pa vidimo kako su prosli. Ali jednom morate ubosti

Sent from my iPhone using Tapatalk