Quote Originally Posted by kimmi View Post
Ako je Amfilohije kadar da Vučičeve kerove u Crnoj Gori spušti na zemlju, onda razumijem Dritanov potez jer je odgovornost velika na njemu.

Složiću se da je blam da idu u kod Amfilohija da dogovaraju vladu, ali najveći nam to problem bio u životu.

Dritan je ispao mnogo čvršći nego što sam se nadao, iskren da budem, i ima od mene podršku.

Prvo je istrpio ucjene, prijetnje i orkestrirani pritisak iz regiona od naroda njegove vjere i nacije. Svima je rekao žao mi je, ali dao sam riječ narodu Crne Gore. E sad zamisli takvom čovjeku da Pedolino Bulatović kaže neke stvari i vrši pritisak na njega.

Ako je izdržao mašineriju DPSa, nekako sam mirniji mnogo po pitanju toga da će izdržati pritisak DFa i Vučića i napade Borbe i tabloida iz Srbije....

Ko što rekoh neđe prije, neka Krivokapić, Dritan i Aleksa dogovore vladu, a ako neko od ovih 41 poslanika ne digne ruku.... idemo svi da ih tražimo po kućama.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Sve je to jasno Dritan je sam uzeo breme i mora ga iznijeti. Ne dopada mi se Beciceva taktika da cuti, ako sad ne kaze nista onda neka cuti do kraja. Ne cijenim amfilohija ni najmanje i ne bi me zacudilo da on nekako gura front da bi sjutra kad sve pukne imao sto bolju poziciju za svoje planove.