View Poll Results: Kako biste ocijenili djelovanje #NKT u COVID-19 situaciji?:

Voters
127. You may not vote on this poll
  • Primjerene reakcije kompetentnog tima; kontinuitet najboljih rezultata u datim okolnostima

7 5.51%
  • Početni uspjeh umanjila nedoraslost tima epid. izazovu, no rezultati nisu toliko loši

6 4.72%
  • Početni uspjeh poništile pol. motivisane odluke i selekt. mjere; gubitak kompasa tima

70 55.12%
  • Neprimjeren pristup i pogrešna strategija od starta; manipulacija javnošću

44 34.65%
Results 1 to 25 of 8253

Thread: [COVID-19] Situacija u Crnoj Gori

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    3,554
    Thanks Thanks Received 
    5,843
    Thanked in
    2,800 Posts

Quote Originally Posted by swinger View Post
    Otici cu oftopic ali akupunktura i jeste i nijr zvanicna medicina . Recimo u Kini jeste i posle med fakulteta ide specijalizacija akupuknkure . Smatra se da posle dvadeset godina bavljenja njom postajes dovoljno dobar .
    Nazalost ovdje se zavrse kursevi i naravno to nije to . Taman kao kad bi doktor zavrsi dvonedeljni kurs za hirurga

Oko ljudi i preporuka vjetovayno bi bile iste ali ovo kao sa Niksicem danas nije smjelo da se desi . Za takav scenario morao je jos u martu da bude spreman odgovor .
    U Kini prirodno jeste dio medicine, u ostatku svijeta nije, pa ni kod nas npr.

Ovo boldovano apsolutno. Jer ovo noćas u Nikšić je najveća sramota za NKT i sve njih koji rukovode pandemijom, kakva god druga strana priče da je - lijepo si rekao nije smjelo da se desi da ljudi leže na klupe ispred bolnice.

Quote Originally Posted by NoLimit View Post
    Takoodje i ja mislim da je tebi dzabe sve ako mislis da ne treba da trazis drugog doktora ako vec nesto ne ide kako bi mozda trebalo.

A ti ces meni da pricas o povjerenju ?
    Ja koji sam obolio jos 2009-te od ulceroznog kolitisa, lijecio me cuveni ekstra dobar doktor u Kotoru koji mi je to prvom kolonoskopijom ustanovio, lijecio skoro godinu dana pogresnom terapijom. Podjoh na VMA pa na KBC Srbije da bih se operisao i digao kompletno debelo crijevo a gle cuda postojale su veoma dobre sanse da ga spasim, isti doktori su dolazili u Podgoricu ali zbog moje hitnosti su me odveli u Srbiju. Dosta sam ti ja muka prosao sa tim moj dobri.
    Evo ne znam ni ja sto sam tebi ovo pisao ali eto da znas da ima i bolji od boljeg pa valja pokusati zarad svog zdravlja.
    Ni ja nisam isao da kritikujem doktora iz Kotora, i dan danas ga hvale i jos radi na istom mjestu.
    Meni ti te naredbe nista ne znace jer ih dobijam od ljudi koji i sami krse te naredbe, osudjuju jedne a ne druge, idu na skupove, oni koji su jaki po pozicijama mogu sta hoce, ma da ne nabrajam dalje...
    Trebao bi malo da se zapitas ko ih donosi i sto je sve ovo, zasto i kako, imas i neke dokaze, cinjenice...jednostavno ne prihvatam to kao i ti, zelim svojoj djeci slobodno djetinjstvo, zdrav zivot, dobro skolovanje...
    Pa kad si takvo pitanje postavio. Ako su mi dva doktora najbolja u svojoj struci rekla isto (Todorović i Popović) a jedan mi je spasio oca 93će jedva, ne vidim poentu da tražim trećeg četvrtog petog.
    Tebi naredbe ne znače i to je super. Zato i imamo ovo što danas imamo, jer takvo mišljenje preovladava.

Vezano za odlaske na skupove, nisam pratio te manifestacije i zaista ne znam da li su Mugoša, Begić i ekipa bili na tim skupovima. Vjerujem da bi do danas već uveliko te fotke bile okačene ovdje kao što su kačili za Ivana Vukovića koji je član NKT-a.
    Ovako samo pričate da su bili na skupovima, a ja zaista nisam vidio fotografije doktora na tim skupovima, političara jesam doktora ne. NKT donese odluke na preporuke IZJCG, a zašto ih oni sami ne poštuju najviše govori o njima. Ali to ne govori jesu li te odluke dobre ili loše.
    U press clipingu sam vidio izjavu Simovića da nije bio na skupu, nego njegov administrator je greškom streamovao sa njegovog profila, što je vjerovatno i tačno jer mi on ne djeluje kao neko ko je sposoban da napravi live na fb.

Želiš djeci zdrav život i zagovaraš da idu bez maske u školu u doba pandemije virusa? Nemam što drugo komentarisati. Svakako ti najbolje znaš što i kako za njih treba.
    Samo ne znam što ćeš reći ako novi NKT kaže nosite maske u škole, u zatvoreno i otvoreno.
    A to novi ljudi, od povjerenja i kredibiliteta, bez političkih istupanja kao ovi današnji.

Quote Originally Posted by NoLimit View Post
    Ma neeee i to je sasvim okej jer ce Hercules reci da je ovo CG i da nemamo preveliki izbor medicinskog kadra i svega sto ide uz to. Bolnice su nam dobre, kad ono bjese da se zadnja nova izgradila ?
    Kad se sjete zdravstvenih radnika, njihovih plata, poslova, odricanja, truda... Onda kad im trebaju pa se opet pokake na njih cim prije ugrabe.
    Ne zelim da nekoga uvrijedim sa svojim misljenjem, stavom, zivotnim lekcijama i slicno.
    Nema potrebe da ja ili ti, bilo ko drugi, ubjedjujemo jedni druge zasto DA ili zasto NE nositi maske i biti poslusni, dozvoljavati sve ovo, trovati se neistinama....
    Pa evo mene vrijeđaš, a kao ne želiš. Ako ti misliš da imamo veliki izbor medicinskog kadra, slobodno to i napiši. Preporučujem da kreneš od toga koliko anesteziologa ima u CG.
    Ovo posprdavanje na moj račun i slično - ako možeš lijepo da komuniciraš slobodno, ako je to previše zahtjevno onda preskoči.
    Last edited by hercules; 16-09-20 at 00:34.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)