Originally Posted by
NoLimit
Takoodje i ja mislim da je tebi dzabe sve ako mislis da ne treba da trazis drugog doktora ako vec nesto ne ide kako bi mozda trebalo.
A ti ces meni da pricas o povjerenju ?
Ja koji sam obolio jos 2009-te od ulceroznog kolitisa, lijecio me cuveni ekstra dobar doktor u Kotoru koji mi je to prvom kolonoskopijom ustanovio, lijecio skoro godinu dana pogresnom terapijom. Podjoh na VMA pa na KBC Srbije da bih se operisao i digao kompletno debelo crijevo a gle cuda postojale su veoma dobre sanse da ga spasim, isti doktori su dolazili u Podgoricu ali zbog moje hitnosti su me odveli u Srbiju. Dosta sam ti ja muka prosao sa tim moj dobri.
Evo ne znam ni ja sto sam tebi ovo pisao ali eto da znas da ima i bolji od boljeg pa valja pokusati zarad svog zdravlja.
Ni ja nisam isao da kritikujem doktora iz Kotora, i dan danas ga hvale i jos radi na istom mjestu.
Meni ti te naredbe nista ne znace jer ih dobijam od ljudi koji i sami krse te naredbe, osudjuju jedne a ne druge, idu na skupove, oni koji su jaki po pozicijama mogu sta hoce, ma da ne nabrajam dalje...
Trebao bi malo da se zapitas ko ih donosi i sto je sve ovo, zasto i kako, imas i neke dokaze, cinjenice...jednostavno ne prihvatam to kao i ti, zelim svojoj djeci slobodno djetinjstvo, zdrav zivot, dobro skolovanje...
Bookmarks