Originally Posted by
zvoncica
Ne bježim od toga da se moji stavovi 100 % slazu sa stavovima SDP-a ali isto tako moram reći da sam svjesna njihove male, ili minorne moći, još svjesnija činjenice da je nosilac liste (zbilja kako se kaze u zenskom rodu?!) udata za VDT-a uzdanicu vlasti i da time gubi na kredibilitetu...mada, moram reci da ce prije ona Ivicu povuc u SDP no Ivica nju put DPS-a ne sumnjam u žensku moć nikad, tako da ovo nije SDP priča, nego moja priča, ono što ja iskreno mislim...ako ti imaš problem da prihvatiš da neko iskreno misli tako ne zato sto bilo koja partija nesto propagira onda je to ipak samo tvoj problem....Ja nikad niejsam bježalla od toga da sam bila glasač zajedničkog DPS-a i da sam u vriejme raskola ostala uz DPS a protiv Momirove politike, isto kao što nikad nijesam sporila da se kao glasač stidim svih lopovluka i nepočinstava koji su se dogodila pod patronatom onih kojima sam dala legitimitet i da sam se iskreno stidjela takve politike i svih loših poteza i da sam stoga već duzi niz godina apstinent ili eventualno glasač od kojega nema koristi niko, tako da jesam za promjene, jesam za novu Crnu Goru koja će se doveti u red....to ej duznost svakoga patriote a ja jesam patriota i volim svoju zemlju! MNOGO!
Bookmarks