A kakva je kampanja gazde lucke?
Oce li bit 40k radnoh mjesta, povecanje bruto nacionalnog dohodka?
Znas i sam sta se desava odmah nakon izbora, naknade na nesto, povecanje svega i svacega jer tad opada moral u narod.
Kako za sebe govoris da imas razloge svoje a da nemas nikakvu korist molim te pojasni mi sta konkretno ti se svidja u sledecem:
-komrumpirano sudstvo, policija
-ogroman broj kamatasa
-bombe i paljenje kola svako drugo vece
-osiguranje radnika na minimalac, plate vecinom od 200-300e
-sjever opustosen, bio sam prisutan kada je momak placao vise tura u plavu jer je dobio posao u kladionicu. Da napomenem da mu zena ne radi a on nije imao posao 5 godina.
-sve fabrike u CG unistene, nema jedne prozivodne grane, sve predato tajkunima-
-Mozda ti se svidja placanje poreza i nametanje jaceg pdva a tamo neki vektra i slicni ne placaju
-mozda ti je ipak ljepse sto imamo stotine miliona garancija evropskim bankama za kredite koji su dignuti drugarima da se nasklapaju
-racun za struju i subvencije za male proizvodjace
-mozda ti je drag ovaj dug od tri milijarde koji imamo i ovo zaduzenje novo od 500m eura
-mozda vise volis da vidis kako katnic, srkulic, pomada i slicni tuze drzavu i uzimaju po 50k eura
-mozda je tebi drago sto se sveto nakrao i na kraju opet ppstao srbin
Lucke do sjutra moze da se nabraja, u svakom scenariju crna gora propada za nekoliko godina i ti to znas samo je pitanje zasto i koga branis, podrzacas i ocigledno volis
Ne samo ti nego svih 160k ljudi, a pogotovo ovi koji rade u drzavne upravr. Pa zar je san plata od 450e i zar se sa njom u danasnje vrijeme moze.
DPS nam je obezbijedio izumiranje nacije, pogledaj oko sebe ja imam desetak bliakih osoba koje imaju oko 35 godina i nemaju djecu jer znaju da nemaju od cega da ih drze. A nije vise kao nekad jer vise nema sjevera pa da posalje neka baba makar sira i mlijeka i malo mesa da se prehrane.
E i tu dolaze tvoji pa nam donesu neku piletinu iz brazila da se nakrkamo
Srecno lucke i tebi i meni
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Reply With Quote
Bookmarks