Quote Originally Posted by Sunlite View Post
Naravno da smo whitelisted, bili smo svjesni otvorenog procesa whitelistinga pola dana, i dobro smo iskoristili to vrijeme

Ja sam zaista skroz nov u ovome niti planiram da zalazim nesto dublje pogotovo ne da se bavim miningom pa ni tradingom. Ono što bi bilo zanimljivo je ovo prepisivanje tipova velikih igrača, a i uvijek postoji mogućnost spontanog razvoja interesa, pogotovo u slučaju finog početnog profita. Ali mogu reći da znam puno o internet marketingu i čitavoj evoluciji weba, maltene od samog početka masovnog korištenja interneta u 90tim. Znam dosta o procesu evolucije u online svijetu, i imam neki dobar instinkt kad je u pitanju Ethereum, i jeste u pravu su kad kažu da je sve to nekako bubbly i da izgleda kao da može da se rasprši, ali moja vizija je da će Ethereum postati plodna podloga iz koje će rasti čitava šuma naprednih inovativnih kompanija, upravo ovakvih kao Kyber Network. Naravno nisam vidovit, ali sa tehnološkog aspekta ovo jeste druga tačka evolucije nakon blockchain 2.0 revolucije, u to nema sumnje, samo je pitanje koliko snažno i kojom brzinom će se manifestovati.
Razlog zasto sam skeptican da ce sve da raste u nebo-je zato sto svaka iole ozbiljnija kompanija moze da napravi svoju valutu i svoju platformu bez ulaganja u vec postojece-ma koliko ideje bile dobre.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk