Page 7 of 103 FirstFirst ... 345678910111757 ... LastLast
Results 151 to 175 of 2568

Thread: Bitcoin i ostale kriptovalute

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Sunlite View Post
    Naravno da smo whitelisted, bili smo svjesni otvorenog procesa whitelistinga pola dana, i dobro smo iskoristili to vrijeme

Ja sam zaista skroz nov u ovome niti planiram da zalazim nesto dublje pogotovo ne da se bavim miningom pa ni tradingom. Ono što bi bilo zanimljivo je ovo prepisivanje tipova velikih igrača, a i uvijek postoji mogućnost spontanog razvoja interesa, pogotovo u slučaju finog početnog profita. Ali mogu reći da znam puno o internet marketingu i čitavoj evoluciji weba, maltene od samog početka masovnog korištenja interneta u 90tim. Znam dosta o procesu evolucije u online svijetu, i imam neki dobar instinkt kad je u pitanju Ethereum, i jeste u pravu su kad kažu da je sve to nekako bubbly i da izgleda kao da može da se rasprši, ali moja vizija je da će Ethereum postati plodna podloga iz koje će rasti čitava šuma naprednih inovativnih kompanija, upravo ovakvih kao Kyber Network. Naravno nisam vidovit, ali sa tehnološkog aspekta ovo jeste druga tačka evolucije nakon blockchain 2.0 revolucije, u to nema sumnje, samo je pitanje koliko snažno i kojom brzinom će se manifestovati.
    Razlog zasto sam skeptican da ce sve da raste u nebo-je zato sto svaka iole ozbiljnija kompanija moze da napravi svoju valutu i svoju platformu bez ulaganja u vec postojece-ma koliko ideje bile dobre.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Naravno da smo whitelisted, bili smo svjesni otvorenog procesa whitelistinga pola dana, i dobro smo iskoristili to vrijeme
    Ako se odlučim na ovo, mogu li računati na vas da i mene uključite sa 3 ETH?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@Virtu4L - Nažalost ne, 3ETH ce biti maksimalan Individual cap po accountu, što je ispod naših očekivanja tako da i mi ulažemo manje od planiranog. Ali mogu te kontaktirati na vrijeme ako nešto slično naidje opet a trebalo bi. Prethodni tip je bio Red Pulse - check it out

@Evlcrazylady - It's all about when to get in and when to get out

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@Virtu4L - Nažalost ne, 3ETH ce biti maksimalan Individual cap po accountu, što je ispod naših očekivanja tako da i mi ulažemo manje od planiranog. Ali mogu te kontaktirati na vrijeme ako nešto slično naidje opet a trebalo bi. Prethodni tip je bio Red Pulse - check it out
    Generalno sam prestao pratiti ICO zbog silnog hajpa koji se pojavio, ne stiže se sve upratiti. Za Red Pulse znam, isto tako odlična priča u najavi. Svi se oni kasnije mogu uzeti na berzi, uz malo veću cijenu, tako ću vjerovatno uraditi i sa KNC.

Kina i Rusija već prijete da će zabraniti ICO.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ima li nacin da se provjeri da iza ICO stoji stvarni proizvod-objavljuje li se kod? Jer moze bilo ko prodavati tokene sa odlicnom idejom a da nije uradjena ni jedna linija programskog koda.
    Za uspjeh nekog ICO je najvazniji dobar marketing da bude primjecen u gomili drugih ponuda.
    Last edited by Evlcrazylady; 31-08-17 at 10:01.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pravi projekti obično objaljuju kod u Whitepaper i to je jedan od indikatora da li je ICO stvaran ili je prevara.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Jedno vishe tehnicko pitanje...
    Ja npr koristim Kraken za trgovinu... E sad me zanima, da li je okej da kupljene Ehtere i cuda drzim bas na njemu ili to treba skloniti odatle?
    F.C.F.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da nije ko zainteresovan za 2 majning riga 4x rx480 i 4x rx470 ? Oba riga clockova, bios modovan, voltaza smanjenja na minimum ne trose oba oko 1300w na zidu.

Prodajem iskljucivo jer mi je stigla juce nova oprema, nemam prostora vise, inace srce me boli sto ih moram ugasit/prodat a eth na ovakvoj cijeni..

ps; moze upalta u kriptovalutama ako je ko zainteresovan, pm
    Last edited by shollex; 01-09-17 at 00:02.
    Crypto Discord Server : https://goo.gl/KNXnGu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Virtu4L View Post
    Ako neko traži zanimljiv i perspektivan coin, neka pogleda SunContract (SNC).

https://coinmarketcap.com/assets/suncontract/

Slovenci su u pitanju, veoma zanimljiv projekat, a imaju ogroman tim koji može završiti posao. Trenutno se može trgovati samo na HitBTC exchange, uskoro bi trebali biti prisutni i na ostalima, ali tada će vjerovatno biti kasno. Beta aplikacija izlazi do kraja godine i tu se može očekivati najveći skok u cijeni.
    Slovenci se ne šale. Jučer su najavili da se token neće koristiti samo u svrhe solarne energije i da će njegova upotreba biti dosta šira. Koristiće se kao oficijelno naplatno sredstvo slovenačke bitcoin asocijacije, a od jučer je SNC jedna od metoda plaćanja SONCE grupacije. Prva kupovina velike solarne platforme putem SNC tokena je najavljena za ovaj mjesec.

https://www.reddit.com/r/suncontract...ncontract_ama/

http://suncontract.org/res/roadmap.pdf

Thanks Thanks Given 
    1,466
    Thanks Thanks Received 
    1,187
    Thanked in
    584 Posts

Quote Originally Posted by Killy View Post
    Jedno vishe tehnicko pitanje...
    Ja npr koristim Kraken za trgovinu... E sad me zanima, da li je okej da kupljene Ehtere i cuda drzim bas na njemu ili to treba skloniti odatle?
    Склони одмах. Myetherwallet користи.

Пс одгорворићу на пм брзо

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Lijep pad od 10+ % vecine valuta-odlicna prilika za trgovinu!

Thanks Thanks Given 
    29
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    20 Posts

Kriptovaluta bitkoin u slobodnom je padu od momenta kada je Kina krajem prošle nedelje objavila da će zabraniti razmenu kriptovaluta.
    Na početku nove nedelje bitkoin je nastavio da slabi, pa se gubitak popeo na 500 dolara, sa skoro 4.700 dolara pre četiri dana, na sadašnjih 4.160.

Dve najveće bitkoin menjačnice u Kini, Okkoin i Hubi, navode da nisu dobile nikakve instrukcije da obustave trgovanje. Kineska centralna banka takođe nije komentarisala izveštaje o obustavi.

Ti navodi pojavili su se nakon što je Kina odlučila da zabrani inicijalnu javnu ponudu kriptovaluta, novi i popularan način za startape da dođu do finansiranja stvaranjem sopstvenih kriptovaluta ili tokena.

Skeptici ocenjuju da je naprosto reč o neregularnom načinu da firme dođu do novca, bez procedure prolaska korz dju dilidžins, koji je karakterističan za finansiranje projekata udruživanjem kapitala. Peking opisuje ICO (inicijalna javna ponuda koina) kao nelegalan način prikupljanja sredstava.

https://www.b92.net/biz/vesti/svet.p...nav_id=1302529
    Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.

Thanks Thanks Given 
    2,252
    Thanks Thanks Received 
    3,015
    Thanked in
    1,264 Posts

Default Bitcoin i ostale kriptovalute

JPMorgan's Dimon says bitcoin 'is a fraud'

http://www.reuters.com/article/us-us...-idUSKCN1BN2KP
    Last edited by Caesar; 13-09-17 at 07:48.
    γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by AltaMarea88 View Post
    Kriptovaluta bitkoin u slobodnom je padu od momenta kada je Kina krajem prošle nedelje objavila da će zabraniti razmenu kriptovaluta.
    Na početku nove nedelje bitkoin je nastavio da slabi, pa se gubitak popeo na 500 dolara, sa skoro 4.700 dolara pre četiri dana, na sadašnjih 4.160.

Dve najveće bitkoin menjačnice u Kini, Okkoin i Hubi, navode da nisu dobile nikakve instrukcije da obustave trgovanje. Kineska centralna banka takođe nije komentarisala izveštaje o obustavi.

Ti navodi pojavili su se nakon što je Kina odlučila da zabrani inicijalnu javnu ponudu kriptovaluta, novi i popularan način za startape da dođu do finansiranja stvaranjem sopstvenih kriptovaluta ili tokena.

Skeptici ocenjuju da je naprosto reč o neregularnom načinu da firme dođu do novca, bez procedure prolaska korz dju dilidžins, koji je karakterističan za finansiranje projekata udruživanjem kapitala. Peking opisuje ICO (inicijalna javna ponuda koina) kao nelegalan način prikupljanja sredstava.

https://www.b92.net/biz/vesti/svet.p...nav_id=1302529
    Daj boze da nastavi pad-lijepo ce se zaraditi.

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    19 Posts

Quote Originally Posted by Caesar View Post
    JPMorgan's Dimon says bitcoin 'is a fraud'

http://www.reuters.com/article/us-us...-idUSKCN1BN2KP
    Ubi ih covjek jednom recenicom. Sve kripto valute u crveno % . Inace kad kupujete Bitcoin ili Ethereum imate li tu neku proviziju? Napravio sam nalog na jedan UAE websajt gdje mogu direktno da kupujem BTC i ETH pa da vidim da li bih mogao da ponudim usluge da se preko mene kupuje to, da vam budu manje provizije - a da opet i ja nesto zaradim - logicno
    17 Al-Isra, 37:
    Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.

Thanks Thanks Given 
    775
    Thanks Thanks Received 
    642
    Thanked in
    299 Posts

Nije baš samo jedan čovjek, Kina ima tu više uticaja... A kad neko od ovih JPMorgan glavonja i sličnih bankarskih i berzanskih mešetara kaže ovako nešto to znači da baš treba kupovati BTC...
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    11 Posts

Šta drugo da kaže apologeta bankarske dogme za nešto što prijeti da ugrozi čitavu bankarsku paradigmu. Što ne znači da nema istine u tome. Blockchain kao tehnologija već ulazu u pore bankarskog poslovanja, ali kriptovalute ne treba poistovjecivati sa blockchain-om.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Incognito View Post
    Nije baš samo jedan čovjek, Kina ima tu više uticaja... A kad neko od ovih JPMorgan glavonja i sličnih bankarskih i berzanskih mešetara kaže ovako nešto to znači da baš treba kupovati BTC...
    Tacno tako-treba kupovati pokusavaju da izazovu paniku i pad pa da oni pokupuju. Inace ni jedna zemlja ne moze zabraniti bitcoin-evo Kina je donijela zabranu VPN-ova da vidimo hoce li to sprovesti-to su ljudi koristili da zaobidju njihov veliki kineski firewall i pristupe youtube ili fb ili necem trecem.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Osim toga u clanku se spominje zabrana ICO-a ne trgovine kriptovalutama-kinezi su inace najjaci sto se majninga tice-to je biznis u koji se mjeri milijardama tako da ce tesko nekome zabraniti to-jer ko ima pare ima i politicku moc.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad sam još sigurniji da ćemo ga vrlo brzo vidjeti na $6.000.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Cijenu diktira tržište i potražnja, a s obzirom da su kinezi pola toga tržišta... Pao je 500$ za dva dana. Panuce na 1.5k-2k $ i onda opet skok oko nove godine.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sve dok Švicarska maksimalno gura i podržava Bitcoin, ovo će biti samo korekcije cijene i ništa više. Kao mnogo puta do sada.

U Chiassu će se od naredne godine porez moći plaćati Bitcoinom.

https://www.rt.com/business/403072-s...tcoin-payment/

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Dajte neke preporuke, sta bi ste trgovali? Meni ovaj Ripple izgleda da je najbolji za ulaganje na duze staze, ali posto ima Max Supply od 100 milijardi, trebace 3-4 godine da se digne na 7-8$?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Treba mi usluga "pomoci i obuke" oko toga da pohranim Ether ETH i Ripple XRP koje sam kupio na siguran način, preferiram čuvanje na papir...Ako je neko raspolozen neka se javi na PM, da se dogovorimo koliko košta usluga i završimo posao.
    If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant

Page 7 of 103 FirstFirst ... 345678910111757 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)