Nijesam se ja uvrijedio, ja drukcije gledam na ovo sto nam se desava, ako si ti zadovoljan ovim ja nijesam i pokusavam pricom o piti od govana da ukazem da je dps obesmislio i diskvalifikovao jednu superiornu ideju o Crnoj Gori kao nezavisnoj drzavi, a ne da ponavljam optuzbe za sagovornike kao papagaj.
Ajde onda da vidimo sta to u mojim stavovima ide na ruku dpsu, molim te budi ljubazan i citiraj, dalje kad me svrstavas u df citiraj dje sam bilo sto afirmativno pisao o njima, da ti jos pojasnim, mene Tramp nije izdao, ja nijesam imao nikakvih ambicija po pitanju njega, meni nije trebao Tramp da sprecava Crnu Goru da pristupi nato paktu, meni je samo stalo da se narod pita, nas, a ne holandski i ne da se produbljuju podjele i da na tim podjelama gledam jedne iste manipulatore u skupstini godinama. Sad ces da vidis iduce izbore bilo koje, dps prica o nato paktu i prijemu i da se moraju oni glasati da neko ne ugrozi clanstvo, a df prica o potrebi da oni pobijede i da tu odluku preinace. Niko ne prica o Luci Bar, Primorki, garancijama, stotinama miliona . . .
Dakle uozbilji se ako mislis da vodimo diskusiju ili odjebi sa tvojim gnusnim optuzbama, razumi da mi se gadi i jedna i druga frakcija i dps i df i njihovi stavovi.

Reply With Quote
Bookmarks