Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
Pa skuje nego za Lexusa.
Ja sam mislio na par kod cekovica 50e a u monte parc 36e da ne mislis da je komad.
Jer pocev od 10e za komad pa do 30e ima kad su u pitanju diskovi.

Quote Originally Posted by Napumpani View Post
Pa i nije ti nešto brzo auto ako je to sto je mogao 150km/h. Auto 1900ccm + chipovano toliko da može nešto ne štima.

Moj golf 2 DIZEL 1600ccm bez chipa i ostalih sranja (ofarbao sam klijesta u crvenu boju i dobose isto i imam 10ks vise zbog boje) nas 3 u auto naravno na auto put (nisam kreten da na nase puteve idem toliko) 160 km/h 5-om na 4000rpm, 170 na 4500rpm po ravnom. To je maximum sto taj auto moze. Ne daj boze da cacnem nesto oko menjaca ili motora isao bi 180km/h.
Menjac mi je kratkog prenosa - svaki golf 3 tdi moze 220km ali ja ne prelazim 70-80km ajde i 90 tuda kroz grad ovo u max jednom u 5god.

Quote Originally Posted by AmFi View Post
Ovo je auto Bizni a ne dizeli ti tvoji. Zamisli vozis dizel a trosi kao benzin. Ovako lijepo vozis M i cao.

Kao Monte Carlo sija Montenegro. Sta ce se od Albanaca. Puni su kao brod. Sa druge strane zida GL, Range Rover, jos dvije s class. Sve Al tablice

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Ovo mi je komsija iz Petrovca moram ga slikati sjutra da izmijenjamo misljenja ja i Bitrate.
A sto se tice dizela'benzinca i auta nesto si me zamijenio sa nekim.
Ja da se opterecujem oko kola vozio bi najmanje nekog AMG.