Quote Originally Posted by Novica View Post
Ja pojas stavim i u dvoriste kad auto preparkiram, cista navika da cim sjednem povucem pojas. Kad je pocelo kaznjavanje za pojas mislim da sam dobio min 5 kazni zbog toga, u pocetku sam ga stavljao da bih kazne izbjegao a posle, kad malo vise citas i vidis zbog cega je pojas tu i da airbag nije od velike pomoci bez pojasa shvatis da ipak je pametnije staviti pojas pa makar se vozio i 30 na sat jer ne znas sa koliko ce onaj drugi naleceti na tebe.
isti sam ti - jako dobra navika

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
Ja sam počeo da ga stavljam i pozadi kad śedem...
po statistici - to ti nazad samo glavu cuva... u protivnom mozes biti projektil koji ce one naprijed da nagrdi u slucaju udesa

Quote Originally Posted by Incognito View Post
Pošto se svaki put potegne priča oko pojasa, da li je bolje ili ne, da li oko mora ili ne... Uzmite statistiku, pa vidite koliko ima udesa kod nas, a od toga koliko njih sleti u more, jezero i slično? I od tih koji slete, koliko se od njih udavi jer je imao pojas? Zanemarljivo u odnosu na to kakve su šanse za povredu pri nekom banalnom udesu koji se može dogoditi svaki dan po gradu... Prije bih rizikovao da se potencijalno nekad udavim (što je opet diskutabilno), nego da ne stavljam pojas... Mada, mnogo više vozim motor nego auto, pa mi je svejedno...
na motor kad si imas precija briga od pojasa kod nas

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
Bizbijeva bivsa.
axaxaxaxaxa, amda sumnajm da je toliko stara i senilna