Results 1 to 25 of 490

Thread: Znacenje Hrista

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Israphel View Post
    Ok Mabuse, to je tvoje mišljenje al mnogi Islamski učenjaci imaju drugo.

[That] celestial bodies are round (istidaaratul-aflaak) - as it is the statement of astronomers and mathematicians (ahlul-hay'ah wal-hisab) - it is [likewise] the statement of the scholars of the Muslims; as Abul-Hasan ibn al-Manaadi, Abu Muhammad ibn Hazm, Abul-Faraj ibn al-Jawzi and others have quoted: that the Muslim scholars are in agreement [that all celestial bodies are round]. Indeed Allah - taala - has said: And He (i.e., Allah) it is Who created the night and the day, the sun and the moon. They float, each in a falak (The Noble Quran, 21:33). Ibn Abbas says: A falaka like that of a spinning wheel.
    Znaš kako. Samo je Allah s.w.t. nepogriješiv. Meni ne trebaju učenjaci da mi kažu kakvog je oblika Zemlja ako vidim svojim očima kako kamera sa tamne strane Zemlje snima Sunce na svijetloj strani Zemlje. Ne treba mi mišljenje učenjaka da je Zemlja okrugla, ako se durbinom može vidjeti svetionik sa 150 km, a trebao bi biti 1200 metara ispod horizonta, ili ako se sa Lovćena može vidjeti Italija. Ne trebaju mi učenjaci ako se teorija ravne Zemlje može dokazati matematički istovremeno odbacujući teoriju okrugle. Matematika je ipak matematika, a oči slijepe nisu. Učenjaci se samo uzaludno trude uskladiti nekako kur'anske ajete sa lažnom teorijom okrugle Zemlje, vjerujući da nasa govori istinu. Ovo spinning wheel, ako pogledaš Sunce kako ide iznad ravne Zemlje, tj. na njegovu putanju, ono u stvari se zavija iznad Zemlje jer ne ide non stop u istom krugu, već se udaljava i približava u krugovima koje pravi.
    Last edited by Mabus; 01-03-16 at 14:36.
    Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    nema nikakve potrebe da udjes u dijalog sa osobom koja u 2016-oj misli da je Zemlja ravna.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks