Results 1 to 25 of 9009

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by konzul View Post
    Nisam za rusenje i nasilno mjenjanje vlasti. Ali jesam za promjene, pa opet promjene i to sve u nedogled dok narod ovdje ne razumije da nam niko ne daje penzije i plate, vec ih krvavo zaradjujemo. Moj licni primjer da vam navedem. Otvoreno su mi rekli prije 10 godina, i opet prije 6 godina, pa opet prije 2 godine, da nikad necu raditi u drzavnu firmu ili javnu sluzbu. Iako imam sve potrebne kvalifikacije i skole za to. Onda sam ja prije 10 godina zasukao rukave i rekao sebi idi u privatnu sluzbu. Od nosenja dzakova do danasnje plate od 1500e. Da nije bilo stranih privatnih firmi u CG ja bi sto se tice vlasti i naseg naroda koji su uz vlast mogao da skapam od gladi. Nisam dobar za opstinu, al sam dobar za firmu kojoj mjesecno donosim prihod od 100k eura i placaju me 1500e?! Ko je ovjde lud? Ja za sada nisam, ucinjeli su mi uslugu pa me natjerali da se usavrsavam u poslu i danas se smijem likovima koji su DPSdp kadar i cekaju zaostalu platu od 400e koja kasni 3 mjeseca.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
    Ja zaista ne znam licno nikoga ko radi u drzavnoj sluzbi a da nije glasac DPS-a.. Moguce da postoje i vanzemaljci, a Anunnaki i Sumerska kultura su mi posebno interesantni, ali ne mogu da tvrdim da postoje, jer nemam licni kontakt sa njima.
    Vas razumijem u potpunosti, jer ni ja sama nikad ne bih mogla dobiti radno mjesto u drzavnoj sluzbi, a i niko moj. To je normalnost i ne smeta mi.
    Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 17-10-15 at 13:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)