Originally Posted by
VanjaTheMan
Meni prica nema osnova? Dobro, ako ces to da kazes onda sigurno mozes da dokazes da je prica o Lazaru istinita i da dusa postoji.
Spavanje i sanjanje nisu ista stvar. A onda mene optuzujes da ne citam detaljno. Pitao sam te da li znas kad si poceo da sanjas a ne kad si zaspao. Ali kad si vec pomenuo ove ljude koji znaju tacno u sekund da se probude, sigurno mozes da mi das neki dokazani primjer te price, cisto da zadovoljis moju znatizelju iako nema nikakve veze sa temom.
Ti se cesto smijes stvarima o kojima nista ne znas. Je li to neki odbrambeni mehanizam?
Ateizam nije nikakva dogma da bi mogao da zatupljuje ili opameti nekoga. Ni to ne znas.
Samo jedno pitanje kolegama forumasima. Zasto odgovarate na brutajlove postove? Covjek je i vise nego ocigledno totalno maliciozan i nezainteresovan za ozbiljnu raspravu. Bode oci s obzirom na to da sebe smatra dobrim Hriscaninom, a na svakom koraku gleda samo kako da uvrijedi i ponizi sagovornika (bezuspjesno naravno) a da pritom nikad nista vazno ne kaze. Ovi drugi se makar trude. Ignorisite trola. Gori je od gaula jer je gaul za razliku od njega ocigledno inteligentan i obrazovan, samo sto je nazalost trolcina.
Bookmarks