Originally Posted by
AdO_pG
po meni jesi,ako je ne pijes iz nekog inata,
Znači on je izdajnik ako ne kupuje to malo crnogorskih proizvoda, ali recimo naša 'elita' koja je zapela za nezavisnost i jezik nije, iako se ta ista elita pobrinula da mi crnogorski proizvod ne možemo ni da nađemo.
Daći ja tebi jedan primjer, pravi, ne kafanski nego multi-milionski. Moja bivša dekanica u duetu sa svojim ocem se potrudila da ja ne mogu da kupim nijedan Primorkin proizvod (a ništa slađe od onih sirupa nije bilo), ona je danas ministar u vladi i veliča Crnu Goru kako ona ide pravim putem,, NATO ovo-ono, vozi jednog Mercedesa i jednog BMWa i ona je veliki patriota, dok je kolega Fidel izdajnik, a ona sama sjedi po 'elitnim' lokalima i pije samo Evian.
Pošto ne piješ kisjelu, a ja je stalno pijem, stalno uzimam Radu, ali kada je ima, jer recimo zadnjih 20 dana je nisam vidio u supermarketima jer je fabrika opet stala, inače je pod stečajem i radi samo povremeno kad se steknu uslovi za to.
Te duše od patriota koji nazivaju unioniste i antiNATO zagovornike izdajnicima, provode se uz Becks, Tuborg i Bavariju, a kad se malo više uroljaju, repertoar im počne sa 'srpkinja je mene majka rodila' itd...
Imao sam i priliku da pratim jednu utakmicu sa velikim patriotama, jer smo žurili da stignemo na početak i tražili koji lokal ima extratv, i zadesili se u jedan 'ekskluzivni lokal' sa ljudima koji su hiskali da se odvojimo, da uvedemo crnogorski jezik, da priznamo Kosovo itd... Malo bi se iznenadio reakcijama a kad vidiš koja im je u stvari zastava milija, koju himnu znaju a koju ne znaju, malo bi stavio prst na čelo i shvatio koliko je ovo oko tebe plod vještačke oplodnje zdravog mozga.
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Bookmarks