Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
po meni jesi,ako je ne pijes iz nekog inata,
Znači on je izdajnik ako ne kupuje to malo crnogorskih proizvoda, ali recimo naša 'elita' koja je zapela za nezavisnost i jezik nije, iako se ta ista elita pobrinula da mi crnogorski proizvod ne možemo ni da nađemo.

Daći ja tebi jedan primjer, pravi, ne kafanski nego multi-milionski. Moja bivša dekanica u duetu sa svojim ocem se potrudila da ja ne mogu da kupim nijedan Primorkin proizvod (a ništa slađe od onih sirupa nije bilo), ona je danas ministar u vladi i veliča Crnu Goru kako ona ide pravim putem,, NATO ovo-ono, vozi jednog Mercedesa i jednog BMWa i ona je veliki patriota, dok je kolega Fidel izdajnik, a ona sama sjedi po 'elitnim' lokalima i pije samo Evian.
Pošto ne piješ kisjelu, a ja je stalno pijem, stalno uzimam Radu, ali kada je ima, jer recimo zadnjih 20 dana je nisam vidio u supermarketima jer je fabrika opet stala, inače je pod stečajem i radi samo povremeno kad se steknu uslovi za to.
Te duše od patriota koji nazivaju unioniste i antiNATO zagovornike izdajnicima, provode se uz Becks, Tuborg i Bavariju, a kad se malo više uroljaju, repertoar im počne sa 'srpkinja je mene majka rodila' itd...
Imao sam i priliku da pratim jednu utakmicu sa velikim patriotama, jer smo žurili da stignemo na početak i tražili koji lokal ima extratv, i zadesili se u jedan 'ekskluzivni lokal' sa ljudima koji su hiskali da se odvojimo, da uvedemo crnogorski jezik, da priznamo Kosovo itd... Malo bi se iznenadio reakcijama a kad vidiš koja im je u stvari zastava milija, koju himnu znaju a koju ne znaju, malo bi stavio prst na čelo i shvatio koliko je ovo oko tebe plod vještačke oplodnje zdravog mozga.