Quote Originally Posted by Jocker View Post
Ti si stvarno kralj ... Neka si ti nabroja sve koji su te vrijedjali, ali mi nije jaano zaista zbog cega si to radio i ko je to od tebe trazio. Ja nisam, pa ne znam ni zbog cega se meni obracas u tom dijelu odgovora.

A najjace mi je dje sebe demantujes visestruko u recenici u kojoj tvrdis da se nisi demantovao, upravo koristeci dokaz da si se demantovao, kako bi njime dokazao da se nisi demantovao.

E, aj mi reci, ljeba ti, misliš li da to što ćeš ponoviti 20 puta jednu te istu, potpuno nebitnu, stvar - poput ove price ko je kriv zasto nema odredjenih kanala u paketu -može uticati na činjenicu da ih nema i da je zbog toga što ih nema taj paket loš...

Zamisli, istočno-evropska auta npr prije 20 godina - eto Yugo naprimjer koji je vazda bio raspad, ali je zbog sankcija bio jos veci raspad. Jbg. nije Zastava kriva za sankcije i sto ne moze kupit kvalitetne repro-materijale, pa ajmo svi Yuga da kupimo. No je Yugo bio dzabalucina, a ETV je najskuplji - a najgora ponuda TV kanala (nemoj samo opet sad pricat kako nije firma kriva zbog takve ponude - to nikoga ne interesuje)....
Nijesi trazio da navedem ko me je vrijedjao?

Stari, ipak vrijeđaš.... vrijeđaš sve nas ovdje....a ako si stvarno dobronamjeran i ne želišsve da nas vrijeđaš, uključujući i mene, molim te da navedeš pojedinačno korisnike koji ovdje pišu zato što su plaćeni da dezavuišu bilo koga.... Takođe, i to da ti objasnim, ja isto moram da odreagujem kad pročitam laž, na bilo kojem topiku, ako znam da je to laž
Jesi li ovo ti napisao ili neko tvoj od 5 godina starosti, pa sad "ne znas" da si mi ti trazio da navedem provokatore?
Sto se ostalog tice, DOBRO ZNAM sto sam rekao (ZA RAZLIKU OD TEBE), tako da dalja rasprava s tobom ne vodi nikud! Jer ono sto sam rekao ti izvrces i pokusavas da mi napakujes kako ja ne pricam istinu.... Pozz.
Quote Originally Posted by Vidocq View Post
Nedje cu kad budem imao vremena napraviti poredjenje u cijenama i ponudi picoma i mkabla tako da ni botovi nece moci da odbrane pljackarsku firmu.
Uuuuuuuuu nemoj molim te, sad ce radnici i "botovi" Telekoma da kovertiraju ostavke.... Daj imaj malo milosti, od cega ce sada ljudi da zive?! To ti je tema za polumaturski? Ajde da vidimo i to intelektualno cudo od tebe!
Vidocq, nije sustina ni u napadanju ni u odbrani...nije vala ni pljačka u pitanju.... Imali su i imaju monopol već decenijama, i meni je potpuno prirodna njihova teznja da taj monopol odrze, kao i naša, kao korisnika usluga, da se razbije.Takodje, sve firme na svijetu iz oblasti telekomunikacija se neđe ponašaju, ili bi se ponašale da im može bit, prema istoj matrici: Izvuci od korisnika usluga što više novca, za što manje usluga. Zato im i odgovaraju monopoli, jer onda nisu primorani da troše novac na unaprjeđenje kvaliteta servisa, infrastrukture, odnosa prema korianicima itd, a da pri tom još i obaraju cijene.

Poenta je što se ovdje ima navijački pristup problematici, ignorišu se činjenice a vlastiti stavovi i kompanijski izgovori se predstavljaju kao argumenti, sve uz marketinške floskule i priču tipa: Moj tata bi izbio tvoga tatu!
Konkretizuj to oko monopola i "pljacke, koja nije u pitanju"? Monopol Telekom vise NEMA, a kad ga je imao, imao ga je jer je drzava nekad imala samo jednog operatera! Sad imas sirok spektar davalaca IT i TK usluga tako da ti tvrdnja o monopolu nije na mjestu! Svaka kompanija "izvlaci novac" od korisnika, ali za usluge koje pruzaju korisniku, a ne za "sto manje usluga"! Jer vremenom usluge se uvecavaju i poboljsavaju, tako da ti pricas floskule!
Quote Originally Posted by donni_brasko View Post
Samo da ovaj ugovor istekne, mogu ovi iz Telekoma pisati šta oće, samo ću im reći AJ' POLAKO!
IDI SLOBODNO! Ali moze li se ubuduce BEZ tih "mudrih" PARTIJSKIH PAROLA??? Aj pokusaj!
Quote Originally Posted by Bugi View Post
Tolika memorija košta oko 70€, plaća se još 20€ za CAM modul tako da ispadne 90€ sa TOLIKOM memorijom. Kod vas (jer sam sada siguran da radiš u T-COM) je 100€do skoro bio risiver sa 160GB.

Cvrc prijatelju tu si se zeznuo kod svih resivera može da se proširi osim kod vas kod VAS ne radi USB,. !

Nemoj molim te, to što vi zovete IPTV nema veze sa IPTV koji se daje recimo u zapadnim zemljama ni slikom ni uslogom ni stabilčnošću.

Baš zato dragi dječače Telekoma, iz zida svake novije zgrade imapš dovedeno do TV -a BBM ili bilo koju kablovsku. Fiskni telekom u 95% slučajeva nije kod teevizora tako da su kablovi samo razvlače kod Telekoma.

Da rezimiram.
Memorija se kod Telekoma ne može proširiti jer ne radi USB tak oda si ograničen na 160GB. Kod BBM može do 2TB
KOD Telekoma se uvjek provlače kablovi jer fiskni i TV nijesu nikad sprovedeni na isto mjesto. KOd BBM u novije zgrade j sve dovedeno do TV -a.
Kod Telekoma imaš OGROMAN risiver i dodatni daljinski, kod BBM -a imaš CAM modul koji se ne vidi pa koristiš daljinski od televizora (2in1).
KOD telekoma za 12€ (naknadana usluga za pristup servisu + MINI paket) imaš 25 kanala, kod BBM -a imaš 60 kanala.
Kod Telekoma je risiver 64€ kod BBM je 35€.

Ne "pasemo mi travu po foruma" no ponešto i znamo pa mi objasni ako te nije muka ili ako ti nije teško kako je to EXTRA TV u sadašnjem obliku bolja tehnologija? Čovječe do skoro ste provlačili servis kroz bakarne parice iz 67 godine?
Možeš reći da je prednost Telekoma IPTV platforma koja puno obećava a kod koje vi koristite 25% mogučnosti. I da jopš jedna prednost Telekoma kod tebe je što ti primaš platu kod njih,.

Ćao
Kako si to "siguran" da radim u Telekom? NE RADIM U TELEKOM!
Jel ti pricas o UGRADNOJ memoriji? Ako o tome pricas rekao sam u predjasnjem postu da onda mozes i 1000 TB prosirit..... Nema sansi da resiver ima ugradjenu 2 TB memorije, jer je sada standard 500 GB! BBM ne posjedujem tako da i ne znam sto se sve dobija u opremi, ali cini mi se da je ovo tema o ETV, a ne o BBM! Ne znam sto ovdje reklamiras BBM? Jel ti radis tamo?
Memorija se na ETV ne moze prosirivati dodatnim memorijama, jer je prenos podataka sa ETV na druge medijume zabranjeno! Tehnicki bi to moglo biti, ali je Telekom zabranio! Sto se tice uporedbe IPTV u CG i IPTV na Zapadu, reci cu ti da je Telekom u maticnoj Njemackoj lansirao IPTV 2006, a u CG i regionu 2007godine. Koristeci ISTU tehnologiju, nista Njemac nema bolju uslugu od korisnika IPTV u CG ili u regionu! Ta tvoja tvrdnja o nekvalitetu IPTV u CG pada u vodu! Sto onda ne uporedis BBM sa zapadnim operaterima? Nije valjda da samo Telekom treba revidirati i sa drugim uporedjivati?
Kazes kako iz svake NOVIJE zgrade dovedena kablovska? Ali vecina korisnika nema dovedenu kablovsku, a ima TK prikljucak, tako da je i ovdje Telekom u prednosti jer busenja zbog instalacija nema, za razliku od ostalih! Kod novih zgrada imas i optiku, tako da je Telekom i ovdje u prednosti! Lose branis tvoj BBM! To sto u "95% slucajeva" TK prikljucak se ne nalazi blizu TV aparata, NIKAKAV PROBLEM, jer pored JEDNOG kabla postoji bezicno umrezavanje rutera sa TK prikljuckom! Uostalom, da je to "problem" zar bi ETV bio LIDER po broju korisnika u CG?? A?
Jedina prednost koju imam je da uzivam u KVALITETU servisa, za razliku od vasih jeftinih resivera, modula, rusenja i busenja! A i da radim u Telekom, jeli to grijeh? Jeli to nesto lose? Znades, da je TAJ Telekom NAJBOLJA firma za rad i usavrsavanje u CG GODINAMA! Nijedna firma joj se ne moze ni primac!
"Ćao"!