Originally Posted by
kEDOWN
Gora po koga?
Ti si druže osudio ovoga sa Audijem, koji ništa nije tu kriv, koji ima 0% krivice koji je mogao takođe da nedužno strada il neko od njegovih saputnika, komentarišeš njegov izgled i ostale karkateristike , a pokojnike i vozača iz drugog auta koji je kriv 100% smatraš da su žrtve.
Kriv je ovaj mali sto je izletio, nek mu je laka crna zemlja. Nije uopste gleda. A reka bih i da je nesiguran vozac jer se dvoumio. Formalno sam je sebi kriv. Ovaj Despot je kriv za prekoracenje brzine i voznju u alkoholisanom stanju.Po zakonu nije kriv za ovo sto se desilo. Tu se razumijemo, ali mi ne mos rec da ne snosi dio ljudske odgovornosti za sve ovo. Ako si vozio pjan 160 kroz grad i udario nekoga, ne oslobadja te odgovornosti sto je taj neko prosa kroz crveno. Na sud da , ovako ne.
Krivi su obojica ali je krivlji ovaj mali sto je nastrada. Ka sto on nije treba da prodje na crveno da ne gleda tako ni ovaj nije treba pjan da sijeda i da vozi tako bbrzo. No si ti trkac pa pravdas ovoga.
A karakteristike sam komentarisa odvojeno od utvrdjivanja odgovornosti. Faca mu ga daje da je kreten. Po faci mu vidis da ima vecu vjerovatnocu da mu se ovako nesto desi.
Edit: Mada prije ce bit da je i ovaj kriv debelo i to materijalno a to ce boljr pravnici rec jer je ovo kd teska povreda bezbjednosti saobracaja. Sto veli Medo kaznjavaju se i jedan i drugi. Znaci nije kriv za klasicno ubistvo nego za tesko djelo protiv sabracaja sa smrtnom posledicom.
Last edited by TheLucas; 09-06-14 at 18:38.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Bookmarks