kolega ako oces da se izdefinises za to ti treba mjesec dana discipline, eto 2mjeseca ako nemas uslova, mada se organizam adaptira na dijete al dobro to...
Od viska mase glava ne boliNapreduje se tako sto se jede fino, poveća i ojaca mišić, i tako iz nedjelje u nedjelju, mjeseca u mjesec. NO ti daje neki temporary boost snage u toku treninga, pumpu, itd...Ako to ne pokrijes dobrom ishranom, pregoreces misic jer pijes stvar koja izvlaci maximume iz njega.
Ne opterećuj se oko napredovanja, bolje da si dodao 15e i kupio whey...Brate ja radim bench sa 75-80kg zadnju, ovi Zagorički divljakusi rokaju po 140-180kg, i boli me uvo
Mislim sve zavisi sto su ti ciljevi, al za bilo koji primarijus je lots of energy and nice amount of protein and rest
p.s. Nemoj me shvatiti pogrešno, al pored svih ostalih razloga, whey i kreatin su takodje ispitani i vec se decenijama koriste, a za NO buster nisam bas siguran...Nisam previse istrazivao al ne znam kakav efekat na srce ima toliko naprezanje misica i odjednom pojačano opterećenje organizma koje ne daje povećana misicna masa, jaka ishrana...nego neki preparat...Ono, ponavljam nisam previse istrazivao al eto tema za razmisljanje. .=)

Napreduje se tako sto se jede fino, poveća i ojaca mišić, i tako iz nedjelje u nedjelju, mjeseca u mjesec. NO ti daje neki temporary boost snage u toku treninga, pumpu, itd...Ako to ne pokrijes dobrom ishranom, pregoreces misic jer pijes stvar koja izvlaci maximume iz njega.
Reply With Quote
Bookmarks