Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
alo, umijes ti da kontas napisano?
Ljudi na ovom forumu koji su spremni glasati recimo Lekica protiv Vujanovica zele nekakve promjene, posto nam se drzava bukvalno raspada.
Ljudi sa ovog foruma koji ne zele niposto glasati za Lekica protiv Vujanovica, vec ce da apstiniraju, to ce uraditi jer im njih dvojica nisu dovoljno crnogorci koliki su, čočе, oni.

U prvom slucaju ljudi su usmjereni na stvari koje su iznad nacionalizma, a u drugom su ljudi koji su jos uvijek ostali na tom nivou.

Koji ti dio nije jasan?
jeste u pravu si, evo ja nikada ne bi glasao ni Lekica ni Vujanovica jer nisu crnogorci koliki sam ja. bas je to razlog a ti glasaj Lekica jer je srbin koliki si ti. to nema veze sa time sto ne zelim da me takve dvije ljige predstavljaju u svijetu, da ispod njih stoji da su predsjednici zemlje u kojoj zivim.
ja ne zelim da mene predstavlja neko ko nema stav o nicemu ili je njegov stav da nema stava. tj kako se dje nalazi i sa koje strane vjetar duva on se okrece.
mogao bi tako i za onog kokota sa dimnjaka glasati, isti im je ucinak i istom brzinom se okrecu za vjetrom.