Originally Posted by
ovizionizi
Pa ocigledno se u jednom dijelu ne razumijemo, a u drugom ne slazemo.
Po pitanju figuriranja nema prostora za veca neslaganja, ali djelovanje predsjednika se ogleda i u njegovim izjavama, inicijativama, odnosima sa drugim politickim subjektima.. Kad, recimo, predsjednik drzave javno osudi neki cin za koji vladajuca partija nema petlju da uradi isto, to ima veliki odjek u narodu, a predstavlja i veliki pritisak na institucije nadlezne za ta pitanja. Vidis, to uopste nisu male stvari, ali razumijem da ti sve to previdjas i ne pridajes nikakav znacaj, jer si navikao na Ficka i njegova (ne)cinjenja, pa ti se takve stvari cine nemogucim u ovom svijetu, a ne bi me cudilo da ih smatras i krsenjem zakona, obzirom kako ga tumacis...
Кад Влада и интерес са својим институцијама притисну, те иницијативе и изјаве постају трућање и теорије завјере у стилу Небојше Медојевића.Једноставно предсједник би морао имати одлучност, огроман углед и снажну подршку у народу да би могао да се ефикасно супростави Влади преко тих иницијатива и изјава.
С обзиром на блоковску подјелу на политичкој сцени у ЦГ такву особу је немогуће пронаћи.
A sto se tice Lekica, odmah cu ti reci da nisam ja "pao" ni na kakvu pricu, jer nisam govorio o svojim utiscima, vec o tome kako narod gleda na njega. Naravno, pricam o ljudima koje ja poznajem i cija se politicka ubjedjenja razlikuju, ali kazem da mi upada u oci sto su se po pitanju ovoga covjeka 'nasli'. Sto se mog misljenja tice, ako te zanima, meni je Lekic ameba, jednostavno. Ali sa druge strane, imamo ameba koliko hoces, tako da ne vidim neki veci minus u tome.. A ta prica "unionisti" i sl, tu se takodje ne slazem, jer ja PZP ne smatram unionistickom partijom, ma koliko zagoreli suverenisti upirali da dokazu to. Ima ljudi koji su svjesni da Crnoj Gori nema buducnosti bez suzivota Srba i Crnogoraca, ali razumijem i tvoju potrebu da miniras tu ideju po svaku cijenu, ne bi li na kraju sve ostalo samo crno ili bijelo.. ali nece biti da je sve tako jednostavno....
Ево ја сад могу да причам како народ око мене позитивно реагује кад поменем Милицу па опет то не значи ништа и ја то не износим као неку реалну процјену.
Ја мислим да Милица није амеба, и да има свој дигнитет и понос.
ПзП гласају све сами унионисти и ту нема никакве дилеме.
"Суживот Срба и Црнограца" је глупост, поготово у извођењу Небојше Медојевића.И ту ћу стати да не ширим причу.
Last edited by BAR; 24-01-13 at 11:48.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Bookmarks