ja sam jednom prilikom ih prosao...nisam im stgao kad su me zaustavljali od CT prema BD...malo prije onih placeva kod benzinske pumpe jugopetrola... i fino su postavili auto prije raskrsnice bd-becici...izvukli me iz kolone...
pitanje odma ide zasto nisi stao kolegi koji te zaustavljao...
odgovor je bio...vas kolega je ispred mene istrcao na ulicu dok sam se ja vracao u svoju traku nakon preticanja preko isprekidane linije..nisam ni 80 isao..a on je istrcao iz suprotne trkae, gledajuci da ga ko ne zgazi iz suprotnog pravca...i masuci rukama....iskreno, nisam ni mislio da mene zaustavlja...
tu se sve zavrsilo..dovidjenja dovidjenja...
a gledao sam ih kad se vracem iz nk.. dje ih na one tri trake naredjaju u krivinu 5-6 na sred ceste...i to u onu jednu traku koja ide iz Nk... i onda svi pretrcavaju ulicu da dodju do kola policije koja su na drugoj strani...
ne znate kako mi je krivo sto u momentu to ne snimih... jer ako to nije ugrozavanje bezbjednosti saobracaja..onda ne znam sto jeste...
e sad, fora je da budete ljubazni sa njima....ako to ne ide...onda se mozete svadjat sa njim i ubjedjivat...
jednom su me zaustavili jer sam lijevim tockom nagazio punu...i to sam preticao citavih 50km/h..lagano bez gasa...jer nije bilo potrebe...a tu puna pocinej na sred pravca...(kad se od monteka spustate prema kafani sutjesk,a pravac prema danilovgradu)... i sto onda da im kazes..oce da pisu pa oce... a zaustavili su me uz bankinu..dje sam sa 70% auta bio na magistrali... i morah da pretrcavam opet magistralu do kolege koji sjedi i pametuje nesto....

Reply With Quote
Bookmarks