Quote Originally Posted by Njivice_Orano_Nepreorano View Post
Dao sam ti tipske razloge zbog cega neko psuje te patrole, a koje sam izvukao iz onog konteksta o voznji 150 na sat (ni sam ne znam dje bi to u ovoj CG moglo, ali ajd).
Licno, ja sam uvijek za patrole, ali jasno obiljezene, sa uniformnim pristupom (kao bilo gdje sjeveroistocno od hrvatske kad podjes), da kad te iskljucuju s puta rade to po propisima (a ne da mi izlece iz zbunja sa papirima u ruci umjesto palicom), da ne stoji na sred raskrsnice i u sred raskrsnice ti gleda dokumenta dok razmislja za sta da ti pise kaznu a ti razmisljas o cemu on razmislja, da ti se uvijek predstavi, kaze zasto te zaustavio i upozori te da drzis obe ruke na volanu dok on pored tebe gleda dokumenta, ako postoji osnova za prekrsaj da ti sacini spisak na licu mjesta a ne da ide da se ulogori u svoj auto, i tako dalje i tako dalje.
Moraš priznati da je do zla boga glupo označavati gdje se nalaze patrole. Po toj logici možeš da voziš 200 km/h i pošto vidiš znak usporiš dok ih ne prođeš pa nastaviš 200km/h dok ne ubiješ nekog
Oni su tu zbog nas, nismo mi tu zbog njih. Ionako obrcu teze i propise...
Naravno da je policija tu zbog nas.
Kažnjavajući tebe koji voziš 150km/h KROZ CRNU GORU (U KOJOJ BI SVE DA SU PUTEVI KAO TRKAČKI NE BI BILO MOGUĆE NEMOGUĆE VOZITI PREKO 100 NA 80% DIONICA) i pretičeš na punu sačuva nekog ko vozi ~60 da ga ti ne bi ubio.
Kakvi god da su ko zna koliko su života spasili

I naravno, gomilu PG CG/PG MN vozila sa neukljucenim rotacionim svjetlima. Negdje jednom rekoh, kad bih imao kameru u vozilu, reklo bi se "Da tako je na putu, ali cek, ko tebi dade pravo da snimas ?" a ja kameru htjedoh staviti preventivno, ako se ne daj boze sto desi, da postoji nesto kao crna kutija....
To niko ne bi mogao da ti kaže, mog kolegu je spasilo ti što je imao kameru u kombi. Imaš da kupiš GPS sa kamerom, LEGALAN JE