Ja ne sumnjam da vi iskreno mislite da je g. El Re, "sujetan" da se ponasa kao djevojka - uvrijedjena mlada", i da Vam je namjerno ispalo da ga okarakterisete sa "nacionalistickim sentimentom", a ne sa "nacionalnim osjecajem" i to sve nakon sto je napisao pozdrav sa foruma - bar za neko vrijeme...
Ne cudim se sto Vi svoje akcije ne vidite kao vrijedjanje i mucko dodavanje provokacije .. To bi bilo ravno priznanju ociglednom. Ali, ne mislite da drugi ne vide to sto ste uradili na najnizi moguci nacin, sve uz leporjecenje za zamagljivanje onog sto ste sustinski istakli. To je sve reklo nesto o Vama. Bez obzira sto ste Vi tu, sto citate, ja Vam necu napisati osjecaj koji ste izazvali ovakvim muckim provociranjem i namjernim pokusajem kreiranja "slike" o g. El Reu.
Nisko do dna..
Zao mi je sto sam na ovaj nacin vidjela Vas lik, nisam ocekivala..Pogotovo shto mi se cini da se Re-u dosta tolerisalo i prije, recimo...
Inace, bez obzira na razlicitost nacionalnog i politickog mishljenja ipak sam mislila da Vam moralne norme ne bi nikad dozvolile da uradite ista slicno. Priznajem, da, prevarila sam se.
Hvala Lepo

Reply With Quote
Bookmarks