Quote Originally Posted by Martin Mcfly View Post
Moram ispričati sinoćnju situaciju:
Vozim biciklo onom pravinom kroz donju goricu iza žute linije, dakle staza za pješake i bicikliste i onda se pojavljuje crni golf V sa zatamnjenim staklima i isklučuje se sa puta ali preko mene naravno. Prosti jadi da nemam svijetla već je upaljeno i prednje i zadnje i naravno ja kočim to što mogu i bježim u stranu ali vozač je bio toliko vješt da isključivanje uradi munjevitom brzinom tako da ja pravim salto sa biciklom preko prednjeg točka da ne bih zakačio posrani golf. Sav bijesan spreman da taj bijes iskalim preko pesnica na vozača kad iz auta izlaze dvije krave koje me uopšte ne konstatuju. Onda sam se izdrao na njih i komentar jedne je bio: šta se buniš nije ti ništa bilo a meni sa bicikla popadala svijetla, telefon i sl. Ja je gledam i mislim se oću li je zalijepit ali sam zatim odlučio da umjesto nje zalijepim golfa. Ne znam da li je ostalo kakvih oštećenja na njega posle toga jer se sve odvilo u desetak sekundi i golf je bio crn pa nisam mogao vijdeti. Uglavnom ta krava je posle toga rekla da će da zove muža inspektora a ja sam joj rekao na nabijem i nju i njenog muža na ***** kad nema mozga te njoj daje auto. Iskreno se nadam da joj je makar nešto od sinoćnjeg dogadjaja ušlo u glavu i da će sledeći put pogledat kad se isključuje sa puta. Posle dolazim kući i spazih dvije velike modrice od guvernera na biciklo kad sam pravio salto sa njim.

E u ovakvim situacijama je super biti zhena, jer ja bi je tako prisharafila za bezobrazluk! Mada u ovom slucaju da si joj i ti dao dvje preko zuba, niko ti ne bi mogao niti smio zamjeriti.