Quote Originally Posted by bonnob1 View Post
Juan, ja mislim da grijesis, uvijek stariji (prijedjasni) znaci oni koji su bili prije su zanimljiviji nego ovi sadasnji (trenutni). Ali to zavisi i od navijaca, znaci koje generacije pripadaju, znaci navijac Senna-e epohe (ako je bio u punoj formi navijanja znaci vatren za Senna-u) za njega Schumi je bio antipatican, tako za one Schumijeve epohe za njih je Schumi alfa i beta. Ja ne znam koje generacije navijaca ti pripadas posto podrzavas toliko ove mladje, ja npr pratim F1 jos od doba Prost-Lauda. Zato kazem da sto raniji vozaci borbeniji su bili. Imali smo Nelsona Pikea pa Nigela Mansela koji su bili...(king-ovi) samo pogledaj njihove trke ima ih u Youtube. Ja jos danas kad pogledam na Youtube (jer ranije nijesmo imali internet Youtube tako da smo potkrijepili zedj za informacijama iz casopisa a to nije bilo ni blizu kvalitetno u razliku s ovim danas koje imamo, internet) te njihove gladijatorske dvoboje pravi je dozivljaj.
Danas npr vozaci na zacelje cini mi se uopste se ne muce nego njima je vazno samo da zavrse trku i da ostanu na stazi radi sponsora, jer sponsorima je vazno da njihova reklama sto duze kruzi na stazi a usput koji poen bi dobrodosao jer i oni znaju da ne mogu svi na podium.
Sto se tice Ferrari-ja nemoj da zaboravis da su oni veterani F1, oni su najduze u F1, oni su uvijek imali najveci budzet, uvijek su najbrojniji, medju prvima unose inovacije u svakom pogledu, jednostavno su vrh timova. A sport je sport.
za podvucene djelove:

zapravo

:lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: