Samo bih da naglasim neke stvari iako smo ih od sinoc apsolvirali ali vidim da su neki uzaludni pa da ponovim sto sam vec rekao..
Nije u pitanju nikakava dobrovoljna akcija niti donacija. Ovaj mjesec se postovanje na PDF-u oglasi naplacuje. Da bi ste mogli da postavite zilion oglasa morate da uplatite 2 eura. Mi ne kolektujemo pare. Za to su sasvim slucajno dati ziro racuni na kojima se se sasvim slucajno uplacuju donacije za unesrecene u zadnjim poplavama. Dakle nije uslovljavanje niti donacije nego da bi neko mogao tamo da postuje mora da plati 2 eura.
Sto se tice transparentnosti skupljanja i davanja para mi nikada necemo uzimati pare. Samo cemo postaviti JAVNO poznati ziro racun organizacije koja ce taj mjesec biti izabrana.
Sto se tice onih koji prognoziraju smrt foruma i napustanje opste itd.......ee ne znam sta da kazem...mozda stvarno svi negdje podju........ali ako podju zbog toga sto ne mogu da postuju na oglasima.....zaista ne mozemo nista na tu temu.
Mozete li sada o necemu drugo da pisete negdje na nekom drugom PDFu??
Last edited by Goran69; 11-12-10 at 14:19.
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Bookmarks