Results 1 to 25 of 17891

Thread: Turizam - što se to dešava!?

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by cartuning kotor View Post
    Grozny Ivan-e,pod broj 1,rijec "blebetanje" mozes da koristis u krugu svoje uze porodice,a ne meni odje
    naravno,ajmo kotorani,na pm dogovor pa da odemo u posjetu.
    sta,ti podrzavas to sto nisu pustile djecu na pontu i sto kazu da je njihovo?
    kao sto vidis,sve sto pricam polako dolazi na vidjelo,jer ovi sto dolaze vamo imaju problem i misle da sa parama mogu sve kupit,tzv ruski tajkuni bili oni mali ili veliki.
    i ja uopste neizjednacavam ruskog covjeka radnika,koji je slican nasem crnogorskom mentalitetu i ovih sto dolaze vamo(cast izuzecima,znam ih,super ljudi).
    da ja dodjem ili bilo ko od naseg naroda i napravim u rusiji ovo sto su te dvije babe napravile,ili bi letio iz rusije automatski ili bi malo hladio glavu u tvorza,i tako i treba.
    Oprosti za koristenje rijeci koja zvuci uvredljivo, jer nisam htio nikoga vrijedjati. Nazalost nisam dobro naucio jezik
    Ali sam zelio reci upravo ono sto je Jaroslav vec napisao - vi (Crnogorci) ste doma i ja ne vjerujem da su neke dvije babe iz inozemstva mogu diktirati svoju volju stanovnistvu cijelog grada. Takodjer ne vjerujem da su SVI radnici gradske uprave toliko "stimulirane" od strane Rusa da bi ignorirali zakonske zahtjeve crnogorskog stanovnistva.
    A znaci "ajmo, Kotorani ... da zajedno naprivimo nesto realno protiv onih baba osim poruka na forumu"
    Ne podrzavam nikoga tko bi krsio zakon iliti tradicije! :mad:
    Prva je stvar koju sam uradio kad sam bio dosao u CG bila posjeta svojih susjeda, kojih sam pitao sto smiju i sto ne smiju raditi, koja su nama na CT pravila,obicaji i tradicije. Pa sada kad ima ma koja nejasnosca uvijek pitam mojih cnogorskih prijatelja jesam li u pravu.
    Last edited by A+A; 21-08-10 at 10:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)