Quote Originally Posted by GrobarNK View Post
Pa sad, ne znam kakav ti je kriterijum za ocjenjivanje igraca, ali ako pod vrhunskim igracima smatras samo Vidica i Ivanovica, onda malo koja reprezentacija ima vise od 2,3 vrhunska igraca. Sta je sa Kolarovom, Suboticem, Stankovicem, Krasicem, Jovanovicem?

Srbija ima jako dobru reprezentaciju, ne za osvajanje (posto ocigledno zbog pojedinih moram da crtam detaljno), ali za redovna ucesca na prvenstvima svakako. Napad je svakako najslabiji, i to ih odvaja od najjacih reprezentacija po imenima. Ali tu ima jos nesto, ekipu ne cine iskljucivo pojedinci, vazno je imati tim. Antic je donio neka poboljsanja sto se toga tice, ali je opet to nedovoljno, upravo zbog stanja u nasem fudbalu, koje se tesko moze promjeniti. Uvijek su veliki pritisci na selektora, odredjeni igraci su glavni u svemu, ucjenjuju strucni stab i to rusi atmosferu.
ja ipak pravim malu razliku između vidića koji je među tri na svetu, baneta koji je tu negde i ostalih.dobro, stanković traje 100 godina na vrhunskom nivo,treneri ga obožavaju, ipak u reprezentaciji je ostao nekako nedorečen.krasić i lane su odlični igrači,koji su uneli svežinu u reprezentaciju,krila kakva mi nismo imali otkad ja pratim fudbal nekih 20-tak godina(možda sam nekog zaboravio)ali inferiorni protiv vrhunskih bekova(evra-krasić)i trenerske postavke(rajevac)
kolarov odličan u ofanzivi,slabiji u defanzivi i ipak preplaćen(ali to je slučaj sa svim igračima koji igraju za man.city)glede nevena, moram priznati da ga u borusiji nisam gledao.u reprezentaciji pak osim protiv nemačke na sp nije odigrao bog zna šta.njegov veliki problem je to što ne priča dobro srpski,što ga čini mi se sprečava da se do kraja integriše u ekipu.no mlad je može da napreduje i u igri i u učenju jezika.
napadači su gorući problem ne samo reprezentacije već i srpskog fudbala u celini jer ih nema ni u najavi.bez dobrih napadača uglavnom nema ni vrhunskih rezultata.
Mislim da smo dobro funkcionisali kao tim,da je atmosfera u ekipi bila dobra,kako će to sad da izgleda posle sp i posle ovih dešavanja oko antića.mislim da će karadžić na sve načine pokušati da ga opstruira,jer ako ostane biće to veliki karadžićev poraz a on to neće tako lako pustiti.