@Cika Dzo
Prije nego li pocnem sa odgovorom, moram ti reci da sam te sanjala sinoc, tj. tvoj glas kako mi govori: 'Vjernici ne mogu objasniti postojanje ovog sira koji jedes, a kamoli Boga', glas ti je bio prilicno dubok da sam se najezila (i da ne zaboravim, Kvarni to u pozadini potvrdjuje).

Vidi Dzo, znaci, Egipcani su ostavili zapise o svom tadasnjem zivotu, mislila sam na zapise na piramidama, moja greska sto nisam precizirala. Zna se uglavnom cime su se bavili, o njihovoj medicini, cak sam na Discoveriju gledala da su otkrili u potpunosti zivot neke tamo princeze kao i nacin na koji je ubijena.
Dzo, da li znas da je djed Dzordza W. Busha bio deklarisani satanista, napisao je knjigu o tome, ne sjecam se tacno ali mislim da se zove 'Zakoni'?
http://www.roguegovernment.com/news.php?id=1845 Ako ti nije mrsko pregledaj ovaj link i klipove dolje, naravno ako nemas problema sa engleskim jezikom.
Snimke dolje je zabiljezaio jedan americki novinar, koji cudom nije ubijen do sada. Dobro bi bilo da i njih pregledas pa mi onda reci misljenje.
Kakve to veze ima sa piramidama? Djed pomenutog presjednika je trazio da bude zatvoren u piramidi u Egiptu sam, i poslije je kontaktirao sa bicem koje se po njemu zvalo Ivoz (koliko me pamcenje sluzi), i nacrtao ga je, i lici prilicno na carobnjaka iz Oza(jos jedan vid manipulacije al drugom prilikom o tome). Dalje, vidi se jasno koga vladajuca elita obozava (Satanu), a ako on postoji naravno postoji i Bog. Dalje, molim te pogledaj jos ovaj klip od 2.57 min a ne bi bilo lose i cjeli.
Hvala ti na dobronamjernoj kritici, i kao takvu cu je i prihvatit. Mislim da moji postovi djeluje plitki bas zato sto su duboki. Ako mozes pregledaj ono sto sam ti poslala pa mi posalji odgovor. Bye, bye!