Quote Originally Posted by El Re View Post
Ovo na Jazu je malo asketski ali pristojno...Ovo u Budvi izgleda baš 1/1...Jaz mi je najdraža plaža u CG. Da vidim kako će ići s mojim drugim dijelom godišnjeg i mogu li to uklopit sa odmorom moje supruge, pa se možda čujemo tokom (prije krajem) ljeta. Sviđa mi se zaista taj prostor koji izdaješ...
Ako ne bude slobodan tvoj prostor makar da me posavjetuješ ima li ko solidan smještaj na Jazu u terminu koji bih ti prethodno (najmanje mjesec dana prije) saopštio.
Nije frka, samo se javni, naci cemo ti nesto u rangu ovoga. Ja najvise volim tamo da odamaram, omiljena plaza, mir, kako preko dana tako i uvece, klima vrhunska, uvece ti treba cebence, jer je iza apartmana rijeka mala, mada znas i sam ono mjesto
Quote Originally Posted by minjo View Post
ja imam stalne goste,ali ti si u pravu,da bi zadrzao klijentelu,mora biti i popust,zadovoljan gost se uvjek isplati,turizam je generacijski posao.
Pa normalno je to, ne moze coek bit guzica, nije ni ovo sa slika za jedan dan sagradjeno, niti za jednu sezonu pravljeno... Imao sam slucaj kad je covjek zakupio sva tri apartmana na mjesec i po dana, doveo je skoro sve krvne rodjake

Jer onamo je tri apartmana, dva dolje, i jedan na spratu, moj omiljeni, zbog moguceg nudizma na terasi