Quote Originally Posted by Ibn Sinan View Post
Zašto onda nije pronađen prelazni oblik između čovjeka i majmuna ? Teorija evolucije sačinjava takozvanu naučnu osnovu za materijalizam, od kojeg zavisi komunistička ideologija. Uzimajući teoriju evolucije kao referencu, komunizam nastoji opravdati sebe i predstaviti svoju ideologiju kao zvučnu i ispravnu. To je razlog zbog kojeg je osnivač komunizma, Karl Marks, za Darwinovu knjigu Porijeklo vrsta, koja je postavila temelj teorije evolucije, napisao slijedeće: Ovo je knjiga koja sadrži osnove istorije prirode našeg gledišta.Ustvari, materijalistički pogledi svake vrste, sa Marxovim idejama na čelu, potpuno su propali, kao i komunizam koji je negirao svaki oblik vjerovanja, jer je teorija evolucije, koja je zapravo jedna dogma iz XIX vijeka na kojoj materijalizam postoji, apsolutno poništena zahvaljujući otkrićima savremene nauke. Današnja nauka je pobila i nastavlja pobijati materijalistike hipoteze koje priznaju samo postojanje materije i ničeg više. Nauka, takođe, demonstrira da su sva bića produkt kreacije Jednog Superiornog Bića. Nemoguće je da život nastane sam od sebe, jer za svu pokretljivost i život je potreban prvi uzrok. To jest život može da nastane samo od života.
Problem sa vama vjernicima je sto uvijek kad se nadje fosil koji je prelazni oblik vi trazite fosil koji se nalazi izmedju prelaznog oblika i tako bi mogli zauvijek. Ako nadjemo fosil C koji je prelazni oblik izmedju A i B vi trazite vosil D koji je prelazni oblik izmenju A i C i tako dalje. Na taj nacin mislite da mozete da poreknete evoluciju. A ja cu opet da vam ukazem da samim posmatranjem virusa mozete da dodjete do zakljucka da je evolucija istinita.
I ovo sto kazes za nauku i superiorno bice - pogledaj klip koji sam postavio pa onda pricaj. Sve je naucno objasnjeno i sto je najvaznije DOKAZANO. Bog nema nikakve veze sa tim. Naravno, ako ti imas neki protivdokaz rado bih ga pogledao.