Quote Originally Posted by big giant head View Post
sta tebi smeta sto to meni smeta? ako ti imas pravo da kenjas ovdje sa raznim glupostima, a vaterpolo te ochigledno ne zanima, zasto ja nemam pravo da kazem sta mislim o jednoj glupoj frazi? koja je btw, jednako legitimna koliko npr. i 'svi navijaci su stoka' ili neka slicna idiotarija. jebalo vas to busanje u navijacka pleca vise, uzasno ste dosadni. ne mozete da istrpite kritike, a stalno pljujete sve sto vam ne odgovara.
NE SMETA MENI STO TEBI TO SMETA SA NEKE LICHNE STRANE PREMA TEBI KAO TEBI, VEC MI SMETAA generalno, kada ljudi koji navodno vole sport, a ne vole navijace, vec mozda vise policiju ocigledno...pricaju kako neki anzivi ono nisu ok, ili su ovo ili ono..A.C.A.B. ima VECI zivotni vijek postojanja od tebe i mene...tako da bar postuj neke parole koje su oznacile neki period nase planete nam zemlje u sportskom ambijentu...navijackom prije svega...to ti je isto kao kult chegevare da pljujes ili da ti je smijesan, e meni su smijesni takvi ljudi, kojima je sve smijesno...a navodno vole sport i neki su navijaci, kao sto rekoh POZORISNA PUBLIKA...
prijatno, i izvini ako sma te dje uvrijedio, nije mi to namjera, ali poludim kada cujem glupst...