Quote Originally Posted by El Re View Post
Bio sam zaista zauzet par dana...Mada iskreno razmišljam i da se povučem na neko vrijeme i ne piskaram više ništa sve dok izbori ne prođu, baš onako kako sam to uradio nekih mjesec dana uoči izbora 29.03.2009 kada sam takođe rasteretio forum mog prisustva.
Jer već je teško i biće sve teže razgovarati u ostrašćenoj predizbornoj atmosferi punoj političkih navijača i ubijeđenih i vjernih pristalica koji žele da svojim komentarima daju neki svoj umišljeni doprinos što boljem izbornom rezultatu svojih favorita.
Svi smo ovdje (makar mi koji manje više redovno postujemo) već odavno razvili svoje zastave i svakom se zna ne samo boja već i nijansa. Sve je uglavnom i rečeno i poznato tako da imam osjećaj da malo ko više i čita šta negdje neko o nečem piše a još manje o tome razmišlja. Izgleda mi kao da je važnije "ko je taj što piše" i to je dovljno da se ukoliko "nije naš," po njemu lično, a ne njegovom stavu, onako od sveg srca raspali ko po dušmaninu.
Znam iako mi to nisu rekli, da mi i nekoliko meni ovdje posebno dragih ljudi i prilično zamjera zbog nekih mojih izrečenih stavova a u predizbornoj atmosferi to sve ljudi, tada povišeno osjetljivi, primaju znatno drugačije tako da je možda zaista bolje uzdržavati se od toga zasad bar dok izbori ne prođu.
Slazem se u potpunosti, bez obzira sto nam se stavovi o politici ne slazu